• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Ska nog förklara mig lite

Hej
När jag skrev trött på IE det ena och det andra var det så att jag inte kom in, inte vet jag varför, men till slut släppte det. det var ie 7 och ie 8 och id 9. Skrutt samma, det ska ju bara fungera!
När jag skrev att livet inte alltid går som man vill, ja då är det inte mig själv jag tänker på, jag mår egentligen oförskämt bra om jag tänker efter, och inte heller lilla guben för den delen, där kan närminnet fallera ibland men det kompenserar jag med mina röstresurser och ska vi prata om tekniska kunskaper och förmågor, ja då är det OK (inte jag, är oteknisk och egentligen lite stolt över det). Utan det är min söta lillasyster som drabbats av det ena och det andra, ska jag börja med bältros (som man lär kunna få senare i livet om man haft vattenkoppor som barn? Vattenkoppor hade vi båda två samtidigt, det var då jag lärde henne svära.)Sedan uppdagades att hon hade KOL, om det har jag korresponderat med Jappe, men hennes är mer än avancerad i nuläget. Och som lök på laxen upptäcktes nu cancer på bukspottskörteln som spritt sig till levern och statistiskt sett ska det enligt läkaren betyda 3-6 månader innan hon dör. Kan bara säga att det känns så orättvist att en liten söt och intelligent person ska få allt detta!Jag skulle kunna använda ett annat uttryck men jag tror webadm skulle få problem med det och det vill jag ju inte!
När det gäller vår lilla ölandstripp, ja hade jag haft något i huvudet hade jag väl försökt placera katterna på kattP i våras och dragit ner till orkidéerna, men efter lilla gubens två magsäcksblödningar (Trombyl, somliga tål dem och somliga inte) var jag för feg, så är det. Att de normalt frilöpande råttdödande katternas favvokattP skulle vara fullbokat före midsommar och ända tills skolorna nästan börjat det visste jag ju. Sommaren blev varm.
Vi åkte en sväng i min Focus i alla fall. Dagen hos min lilla syster, övernattning hos lilla gubens bror med sjuk hustru. Det var väl OK.
Sedan, när vi kom i en bit i augusti och lyckades få in katterna på kattP - som de tydligtvis gillar, de ville inte åka med hem om jag tolkar rätt deras sätt att klösa mig när jag hämtade dem - så drog vi ner tll Öland i Runes pb Maverick. Nog om det . det funkade. Vad jag inte berättade om var de fantastiska strömmingsmackorna i Båthuset i Kårehamn, de mysiga (administrativa?) människorna som hade kaffepaus i Källa ödekyrka, de gulliga tjejerna i Naturum i Trollskogen som berättade, på min fråga, att de rödbruna sniglarna vid Ismanstorps borg var inplanterade av Drottning Victoria för ..... år sedan och att de visserligen är spanska skogssniglar men inte de glupska mördarsniglarna. Tja. Hoppas det är sant. De såg inte glupska ut iofs men är inte mördarsniglarna också spanska skogssniglar? Nu var det första gången vi var vid Ismantorps borg - eller Öland - den här tiden på året så jag vet inte, de -sniglarfna - har väl funnits tidigare år också fast det var mer nattvioler och andra orkidéer jag såg då.
Ha det gott alla!
:oops:

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
F.d. 55334
Visningar
382
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen