Söker bra plats för en långhelg vid sjö och skog

Hej!
Vi ska ut med vår Niesmann Alto i morgon fredag och hela helgen (20-22/10) och behöver tips på en bra plats vid sjö och skog så att våra hundar och katter kan vara ute utan att störa andra. Med andra ord ingen parkering, camping utan i naturen. Någon stans i Södermanland. När vi tittar på hemsidan så är alla ställen som rekommenderas är ju ställplatser som inte är i naturen utan mitt i staden eller camping.
Vi vill alltid stanna i naturen och inte bland andra med tanke på våra djur som följer med. Och för att vi älskar naturen :)::spinny:

Ni som har hittat underbara naturplatser runt om i landet där det går att vända en husbil eller backa, snälla lägg ut tips! Det skulle uppskattas oerhört mycket! Vi är helt nya på det här med husbil och har köpt den just pga av möjligheten att vara mera i naturen som vi alla älskar oavsett antal ben :spinny:

Kommentarer

Hej! Villingsberg söder om Karlskoga är jättefint om man vill fricampa. Det är skyltat från E 20. Finns en liten camping som man åket förbi och fortsätter på grusvägen tills man kommer till en skylt som det står mellanämten på. Sväng in där och ta nästa till höger. Då kommer ni fram till en vändplats där det finns plats för ett tiotal husbilar. Det går också att åka rakt fram och inte svänga av vid mellanämten. Man åker då rakt fram och svänger av till höger vid nästa väg. Den platsen är mindre. Lite sent tips men det kommer snart en ny säsong
 
Hej! Kan tipsa om Nävsjön i Södermanland, nära Nävekvarn och Bråviken. Fiskesjö, Sörmlandsleden. Inte helt gratis, men inte så dyrt tror jag. Man kan nog hitta ställen där det inte kostar något också.
 

Blogginlägg information

Författare
TEFI
Visningar
312
Kommentarer
2
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

 • HUSBILSRESOR & ÄVENTYR
  Vilka är HUSBILSRESOR & ÄVENTYR? Vi heter Carina Ekroos och Håkan...
 • Husbilskalles resa
  Hualigen! Här finns knappt 2G-nät! Jag dööööööör! Till slut lyckades...
 • Husbilskalles resa
  Godmorgon! Här har jag sovit gott i natt! Gissa vart jag är?
 • Husbilskalles resa
  Hej alla vänner och förlåt att jag inte hört av mig på väldigt länge...
 • Snart 2018
  Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...

Dela detta inlägg

Toppen