• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

O då ska man ha synen tillbaka

efter mycket strul o problem till en kostnad av 7500 kr o tre månaders väntan har jag äntligen fått ett par ögon som ska fungera.
Första syntesten o utprovning av nya bågar som var urtuffa gick ju galant, sedan kom vår höstresa o samma dag som vi for i väg var dom klara men då var inte jag i stan, så de fick vänta tills slutet av oktober. Glad o förväntansfull hämtades de nya ögonen, kändes väl bra i affären just då men sen!!!! Jag såg ju nästan ingenting när jag till jobbet gick, vinglade fram men tänkte att det är ovanan. Satte mig vid datorn o såg inte ett smack, var bara att ta fram de gamla igen o ner till optikern. O vad säger hon, jo de bågarna är för små till dina glas inte underligt att du inte ser.:eek:
Jaha nya bågar letades fram o nya veckor att vänta. o under denna väntan gick dessa gamla sönder, typiskt, händiga gubben fixar dem med ett buntband så då kunde jag se igen.:msn_thumbup:
Sen var det dags att hämta de nya igen, men det gick inte länge att ha dem på. Fel styrka på vänster öga gjorde att det gick bara inte att se, fram med de gamla igen lagade med buntband.
Men nu har de nya kommit o jag tror det känns bra, men vid datorn kan jag inte sitta med dem så nu har jag ett par för det oxå kul kul, det blir ett evigt bytande på jobbet, men det är ju bara att gilla läget.
Det "roliga" i den här historian var att när bytet från början planerades, gubben skulle oxå ha nya ögon, sa han, vi går till den billigare optikern eftersom vi båda ska byta, aldrig sa jag, jag ska gå till min optiker så vi vet vad vi får. Ja där fick ju jag för det.:twitcy:

Leena

Kommentarer

F
Vilken otur du har haft!men det är ju skönt att det löst sig nu,och att du ser.
Fast som sagt vad!det man tror är tryggast är inte det som är tryggast jämnt.
Ha en fortsatt bra vecka/Åse
 
F
Oj, "såg" visst inte att det blev en nolla för mycket. Nej det hoppas jag inte att notan blev så dyr som 75000, dyrt blev det ändå.
Leena
 
Det var verkligen skönt att det fixade sig till slut. Jag har undra varför du inte bloggat så mycket men nu förstår jag. Ha det gott och SE dej omkring.
so long Gunilla:santa1:
 
Jag är glasögonbärare sedan tonåren och har aldrig råkat ut för något sådant. Eftersom jag har progressiva glas så går det inte med för små glas, vilket min optiker talar om för mig inna jag väljer bågar. Dessutom, att få fel styrka, det låter inte bra. Och du, du ska inte tro att det känns, det ska kännas bra inget annat. Man ska inte vara halvnöjd när det gäller synen. Om du behöver speciella glasögon till dator på jobbet så hoppas jag att din arbetsgivare står för dom.
Gå till en annan optiker nästa gång, det dräller av dom.
Lycka till och hoppas att allt blir till det bästa för dig.
Eva
 
F
Hej Eva.
Kan säga nu efter att nästan arbetat klart min helg att inte känns det bra, börjar bli trött på dessa glasögon o känner en obehagkänsla i ögonen mest i ett av dem. Denna optiker kommer jag aldrig mer gå till, men måste ju ner igen o KLAGA.
Hade progressiva i de förra o har oxå haft glasögon sedan 11-års ålder så det är många års vana men aldrig upplevt det så här jobbigt.
Min arbetsgivare stod för terminalglasen som tur är, men kan säga det är ett dj...la bytande stup i kvarten, till slut vet jag inte vilka jag har på mig.

Leena,
som just nu mornar till sig.
 
F
Vilken tur att jag inte skällde ut min optiker.
Det är inte glasen det är fel på egentligen utan felet sitter i mina ögon.
Nu blir det att vänta på tid till ögonläkare o ortoptist. Har tydligen börjat skela o när jag nu fått veta det kommer jag på att mina problem säkert varit en längre tid, haft svårt att fokusera blicken så läsa har varit svårt, trott att det handlat om synskärpan
Så nu kommer allt att ordna sig till det bästa.

Leena
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 55287
Visningar
359
Kommentarer
7
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen