• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Med ojämna mellanrum

går jag ut på Blocket och mobile.de och kollar om jag hittar något som kan ersätta Skramlan. Det är ju bara så svårt! jag gillar den gamla damen, läs skattefriheten,och bortsett från att det kan vara lite pinsamt att inte komma över 74 km/t ungefär så tycker jag väl i det fallet att det är inte mitt problem, vill man köra om så gör man, vill man ge fingret eller tuta så gör man, och vi kan köra åt sidan men är det 70-väg är det väl ändå inte befogat, snarare att det vore befogat med mera hastighetskontroller. Kör jag 70 på 70-väg eller 80 på 80-väg - med Focusen - gissa bara vem som blir brummande omkörd! Det måste väl ändå vara ett skäl till de hastighetsbegränsningar som är satta! OBS att det är inte bara stockholmare och utlandsregistrerade som ger blanka t i hastighetsbegränsningarna!
Ja nu kom jag en bit ifrån ämnet. Har inte hört något från L&L i Norrköping, får väl åka in en dag och fråga men det är ju inte varje dag jag drar in till stan frivilligt kan jag ju säga. Som jag förstår det vore det mest ekonomiskt att laga rosten på Skramlan, ev fixa ytskikten också, för att hitta en annan under 100' är inte lätt! Dags för besiktning i oktober, de får väl ge utslaget. Har du några tummar över att hålla så håll dem!
Knepigt när man inte vill ha alkov, inte helintregrerad, inte halvintegrerad. Bara en liten plåtis med separata bäddar och avskilt utrymme för toa! Dusch har vi hemma och bada kan man göra ute. Garderober har vi hemma och den senaste svängen vi tog hade jag inte ens bunkrat mat utan köpte efter hand och det funkade alldeles utmärkt. Så snigeln behöver inte ha så mycket lastutrymme i sitt hus som man tror!
Idag var det molningt till frampå eftermiddagen och sedan blev det sol! Helt emot vad det brukar, annars är det sol på förmiddagen och drar ihop sig med regn till framåt 16-tiden. Har plockat gula kantareller, blåbär och lingon. Inga stora mängder utom gula kantareller, som det fanns alldeles för mycket av. Men hösten är inte gången än. Just nu är det kanon att kunna gå över gärdet upp i lingonskogen utan att behöva ta en omväg. "Arrendatorn" har bärgat sin havre så man kan gå över gärdet men det dröjer nog inte förrän han höstplöjer brukar bli lagom före älgjakten. Ja nu har den vanliga rådjursjakten börjat och det hördes minsann runt ikring igår. Sjutton vet om jag ska gå ut i lingonskogen mer, i vart fall inte en lördag-söndag.

Ha det gott!

Agneta W :oops:

Kommentarer

F
:oops::oops:Så glömde jag ju säga att jag gick in på kvd också. Undrar just om besiktningsmannen på kvd är noggrannare än andra beg bilhandlare? Tycker mig se mer ärliga utlåtanden i alla fall! Om man sen ska bli avskräckt eller inte kan ju vara en annan sak.
Ha det!
Agneta W
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 55334
Visningar
260
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen