• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Lite nervös!

Imorgon tisdag 2/11 skall jag till Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby för bedömning och ev åtgärd av min misstänkta meniskskada. Väntetiden till ortopeden i Falun var/är 4-5 månader varför vi vände oss till ett annat landsting via Väntetidskansliet. Jag fick en tid inom ca 10 dagar från kontakt Lite lite nervös är jag vad de skall hitta i knät men allt är ju bättre än att gå omkring och ha ont varje dag. Man blir ju så handlingsförlamad! Håll tummarna!

Inger

Kommentarer

H
Nu är det en snabbdusch och en sänggång tidigt. Vi måste åka vid halv tio, har några mil att åka och vi skall vara där kl ett. Grabbarna hänger med så vi tar hb.

Gnatt
Inger
 
Hej Inger!
Skönt att du har fått tid, du skall se att det går bra. Vi håller tummarna, och önskar dig allt gott!

Kramar Ami & Bobo
 
A
De ska nog gå bra ska du se.
Håller tummarna
Kram
Anki o Curt
 
H
Besöket hos ortopeden idag visade sig vara inte en meniskskada utan avsaknad av ledyta (ledförslitning). Han kollade sträckningen av benet, som har varit jobbig och inte varit helt rakt, och tyckte att det var riktigt bra. Nu är det träning och inflammations-hämmande medicin som gäller och han kallar till ett besök i januari. Om det inte är bättre då så skall han in och rensa i knät som han sa. Blir inte det bättre så kan det bli en knäprotes för det som är skadat. Så nu gott folk är det daglig dos av träning och fortsätta att stödja på vänster ben så gott det går. Jag kan ju röra mig med kryckor och ibland utan i vårt lilla hus.

Vi tog hb till Löwenströmska idag. Känns lite vemodigt att ställa av nu. Snön har dock inte kommit här än så vi får väl se när vi gör det.

Inger
 
Skönt att få veta vad det är för fel. Nu får du kämpa på med träningen så hoppas vi på det bästa.
Kram Gunilla
 
:) Det var väl skönt att få veta vad det är för fel och varför man har ont, hoppas det ger bra resultat med träning :msn_thumbup::bye::bye: Eva
 

Blogginlägg information

Författare
hianders
Visningar
388
Kommentarer
8
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen