• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Inte för att jag tror

att någon är särdeles intresserad
för detta rör inte husbilsliv utan bara liv så att säga.
Har ni funderat på vad det är som gör att papperstidningar, ja de där lokala man får på morgonen om man har sådan oförskämd tur att tidningsbudet åker ut till en - jo det har vi än så länge och jag bara älskar älskar tidningsbud och sopbil - jo, vad det är som gör att de skriver om ditt eller datt? Beror det på att reportern känner någon som vill ha något skrivet? Beror det på att någon som vill ha något skrivet har förmåga/födgeni att engagera/manipulera en reporter eller flera?
Varför säger jag så? Jo, på sistone har jag sett ett par s k reportage i den lokala avisan som enligt min uppfattning inte är reportage utan personliga reklaminslag. Nu ska jag inte säga mer för då blir jag kanske personlig. Men söta du, kolla i DIN lokala tidning, vad är reportage och vad är obetald marknadsföring, i vissa fall t o m oberättigad! Och det är väl det min fundering handlar om egentligen. Hur vissa människor kan föra ut sitt budskap trots att det inte är grundat på sanning? Och vad nyhetsmedias uppgift är?
Dröm en vacker dröm om bara sanning
Agneta W

Kommentarer

Jag tycker faktiskt att allt liv är intressant att läsa om inte bara husbilsliv, så Agneta fortsätt att dela med dej av dina tankar och funderingar. Det fenomenet du skriver om har jag inte tänkt på men visst stämmer det att det finns en hel del "reportage" som liknar personliga reklaminslag i lokaltidningen. Jag undrar om det är så att "nån" tipsar den lokale reportern om en händelse typ ny rörelse av nåt slag och då får man ett erbjudande om att annonsera till ett specialpris om tidningen får komma och göra ett reportage eller bara skriva om det. Inget jag vet men kan tänka mej att det kan gå till på det viset. Här har varit reportage om driftiga entreprenörer som öppnar, fisk-spa och detoxspa, nagelfix, städare som startar med bara hinkar och städattiraljer. Ja obetald marknadsföring är det ju, håller fullständigt med dej i det. Man kan ju hoppas att det ger en positiv effekt men det får man ju inte veta. Nu ska vi drömma vidare om sommaren och glömma att snön vräker ner just nu. Ha en bra dag Agneta och jag hoppas du har bättre väder hos dej än det är här.
Hälsningar Eva
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 55334
Visningar
356
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen