• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Husbilskalles resa

Sv: Husbilskalles resa

Vi var ju på rymmen några dagar hos Yvonne och Frank och det var trevligt med lite omväxling och träffa en ny liten hund. Vi gillade att vara där men vi fick lite hemlängtan. Kändes skönt att komma hem igen till Eva, Hasse och Zacko och vår trevliga sittplats.
DSCN0404.JPG
Nu har det varit rätt så trist väder här ett tag men på eftermiddagen så var det lite sol så i dag så var det dags att spela boule igen. Det var ett gäng glada spelare som samlades och vi hängde med. Jag och Carla sitter i knät hos Lotta och jag kommer inte ihåg alla namnen för det var så många att hålla reda på. Men hon som står längst till vänster vid Hasse (han har röd keps) är Ing-Britt och det var henne vi gick våra bouleklot av. Och så klart Maggan, vår närmsta granne som vi ser flera gånger om dagen när hon går förbi, som sitter till vänster om Lotta och så Bengan som står bakom Lotta. Några hade konstiga namn och pratade andra språk.
DSCN0405.JPG
Lotta hjälper oss att hålla våra små klot. Men tyvärr kunde vi inte vara med för det blåste lite för mycket och vi riskerade att blåsa bort. Men vi tittade på en stund.
DSCN0415.JPG
Det blir lite trångt när alla ska fram och kolla vem som ligger närmast Lillen och plocka upp sina klot.
Vi gick sedan in i värmen i husbilen med Eva för hon spelade inte i dag. Dom spelade länge och Hasse kom inte in förrän klockan var en bra bit över fyra och dom började klockan två.
Hoppas på bra väder så kanske Eva och Hasse vill spela lite med oss. Det blir lugnare när det inte är så många för vi är ju nybörjare och behöver lite hjälp.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Husbilsklubben.se
Visningar
236
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Husbilsklubben.se

Dela detta inlägg

Toppen