• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Husbilskalles resa

Sv: Husbilskalles resa

Gomorron! Nu har jag vaknat till en solig dag, mina kompisar Frasse och Valle vaknar så himla tidigt. Vi är i en stad som heter Linköping.
Nu ska jag berätta vad jag har varit med om under dom här dagarna hos Åke och Wania 65. Hianders lämnade över mig i söndas, i måndas blev jag satt på jobb. Först fick jag hjälpa Åke och snickra på hans husbilsgarage och sen var det dags att måla. Phu! På tisdagen åkte vi iväg, då fick jag sitta framme vid deras GPS och hjälpa till att hitta vägen. Vi åkte först till Vansbro för dom skulle hitta nåt vid ett gammalt ånglok, dom håller på med Geocaching, det verkar spännande och kul. Åke hittade snabbt cachen och jag fick provsitta på loket - ojjj va spännande!
Sen åkte vi till ett ställe som heter Lesjöfors, där parkerade vi vid ett bruksmuseum där det fanns jättestora gamla rostiga maskiner. Där fanns också en stig som heter Trollstigen, det var superkul att gå där för där fanns det massor med troll, men dom var snälla. Åke och Wania letade efter en sån där cache igen, sen blev det jubel för dom var visst först med att hitta den. Sen gick vi tillbaka till muséet och letade efter en cache till, Åke klättrade högt upp på en stor rostig maskin och hittade en liten burk.
Sen åkte vi till Karlskoga, till ett ställe som hette Småbåtiläggningsplats, kul namn! Där stannade vi för att sova där över natten. På morgonen fortsatte vi på väg 51 och stannade i Hjortkvarn vid ett ställe som heter Go´glass, snacka om att dom hade god glass där - Mums! Vi gick in i skogen och letade en cache igen, och hittade den också. Kul! Sen fortsatte vi mot Linköping och här är vi nu, vi har inte bestämt vart vi ska åka än, men det blir säkert nåt kul. Jag skriver och berättar mera sen.
Jag glömde berätta en sak, jag har fått en kompis till, hon heter Murmeldjuret. En sak är jobbig med henne, om man råkar trampa henne på foten så börjar hon joddla som sjutton, så jag får passa mig.

Kalle snickrar.JPG Kalle målar.JPG Kalle hjälper GPSen.JPG Kalle på ångloket.JPG På väg in på Trollstigen, Lesjöfors.JPG Kalle och hundarna på Trollstigen.JPG Småbåtiläggningsplatsen, Karlskoga.JPG P7220028.JPG Kalle och Murmeldjuret.JPG

Kommentarer

Sv: Husbilskalles resa

Hmm...det där murmeldjuret tycker jag mig känna igen, undrar om inte Kingen och Queen hade ett liknande i sin husbil, den kunde joddla om man tryckte på foten!
Emil 3 år, tryckte många gånger på den foten under de dagarna vi träffade Kingen...
 

Blogginlägg information

Författare
Husbilsklubben.se
Visningar
278
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Husbilsklubben.se

Dela detta inlägg

Toppen