• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Husbilskalles resa

Sv: Husbilskalles resa

I dag så bestämde vi oss för att ta det lugnt och njuta av det vackra vårvädret. Och tänk att då kom det fram ytterliggare små kompisar. Jag har hört att det har kvittrat men inte riktigt förstått var det kom ifrån. Men nu så kom dom fram, Plutten och Gulis, två undulater. Deras bur står i duschen när vi kör och idag när vi står stilla så kom dom fram. Dom fick också sitta ute i solskenet en stund sen flyttade dom in på köksbänken. Dom är inte tysta en minut.

Så satt jag hos Eva, på Zackos rygg, när hon satt ute och läste. Och Hasse tog med mig till en båt så att jag fick prova på lite båtliv. Fast båten stod på land så det var helt ofarligt. Jag håller mig nog till husbil för jag gillar inte att bli våt.

Jag var busig i dag och gömde min fina röda mössa. Eva och Hasse var helt förtvivlade innan dom hittade den igen. Nu har Eva satt fast den med en tråd så att man alltid kan hitta den. Men jag kan ta av den när jag blir för varm om huvudet.

Ha de så bra önskar Kalle från ett soligt Marstrand.

Kommentarer

Sv: Husbilskalles resa

Under tiden Eva och Zacko gick iväg på en morgonpromenad så hjälpte jag Hasse med diverse viktiga göromål. Hasse tyckte att jag var mycket duktig.

Det var en lite molnig på förmiddagen så det kändes bra att lämna Marstrand. Vi körde nu norrut mot Uddevalla. Tog ett stopp i Stenungsund för att handla lite. Nu blev jag lite grinig för jag fick inte följa med och handla. Jag och Zacko satt i husbilen och titta efter dom och Zacko grät så jag fick trösta honom. Han blev tyst så jag tror att jag lyckades att lugna honom.

När vi kom till Uddevalla så var det jättekul, vi fick följa med på stan. Jag satt i Evas ryggsäck och hade full koll på allt som hände. Det gillar jag. Vi köpte hamburgare och det tyckte vi alla smakade bra. Ja, jag och Zacko fick ju bara en liten smakbit men det räckte gott och väl.

I dag så lyfte Eva upp mig till en spegel så jag kunde rätta till min fina mössa. Jag är nog den snyggaste maskot som finns. Men jag är ju en husbilsmaskot till Husbilklubben.se och då är man snyggast och bäst. Det har dom talat om för mig och jag kan bara hålla med.
 

Blogginlägg information

Författare
Husbilsklubben.se
Visningar
267
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Husbilsklubben.se

Dela detta inlägg

Toppen