• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Fredag

Då var det helg igen, tänk vad veckorna går.Man hinner inte med,på måndagen tycker man att man har all tid i världen till att fixa.Men så är det fredag helt plötsligt och man inser att man inte hann med allt som man tänkt sig.Så är det för mig iallafall.

I dag har allafall solen varit framme hela dagen och det är skönt.Var inne i stan och handlade på dan och det var mycket folk i Vadstena.Väl hemma så var det dags för mat,det vart kåldolmar och potatis å lite nyttiga grönsaker.

Och vid halvåtta så skjutsade vi in Alex till stan hon ska sova hos Sandra.Hon ska i väg till Arboga och spela handboll så sover hon inne i stan så får hon sova lite längre.Så vi passade på att ta en fika hos Sandra och gosa med den lilla.

I morgon blir det en sväng till ikea i Linköping ska handla lampor till sovrummet.Även gardiner,blommor och ett överkast,så är jag intresserad av en skänk till altan.....Och på kvällen ska vi in till Jennifer och äta mat,hon har bjudit hem oss till sig när vi äntligen var hemma så då blir det en sväng till Motala...

///Åse:spinny::spinny:

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
F.d. 12156
Visningar
282
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen