• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Dags att skriva lite

Ja då har det blivet tisdag.Tänk vad fort dagarna går.Här hemma är det sjukstuga,med feber och huvudvärk och illamående.Det är bara två som har klarat sig än så länge.

I dag har jag utvecklingssamtal med en av döttrarna:yes:hoppas att det går bra.Sen senare under dagen blir det att fara till Östgöta camping och köpa mattor till husbilen.Sen vet man ju inte!man kan ju hitta andra saker också.

Sitter och funderar varför människor har så lätt för att göra illa andra,nu menar jag med misshandel och andra saker.Kan inte förstå hur man kan banka skiten i andra personer.Det verkar så lätt för en del,sen kan man ju skylla på att man inte kommer i håg något.:wideeyed:Tänk om inte våld och alla andra olika våldsbrott inte fanns vad harmoniskt livet skulle vara.Världen är bra tuff där ute.Det är ju så man knappt vill släppa ut sina barn och sig själv med för den delen.

Nu ska jag lämna bloggen för i dag ock göra lite nytta istället.:msn_island::mh2:Tänk! snart så är det sommar så man kan börja och vara ute med hb igen.

Ha det bra alla HBK:are/Åse

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
F.d. 12156
Visningar
244
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen