• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Då var premiärturen gjord

och allt i husbilen fungerade som det skulle!!!!!
Man vet ju aldrig vad som kan hända när det står stilla en längre tid. Det blev Öland; Solen och vindarnas ö, och vinden kände vi definitivt av men även solen och en del regnstänk men det spelade ingen roll för huvudsaken var att känna friheten.

Vi åkte på söndan när jag hade sovit ett par timmar och det var solsken ända till sent på eftermiddagen, men blåste nåt så alldeles ini den.
001.JPG
Vi åkte över till östra sidan av Öland och till Stenåsa camping men den var inte särskilt inbjudande såg väldigt sankt och vattensjukt ut, med andra ord inget för tunga husbilar. Dit blev det en liten vägmiss vilket betydde; grusväg över alvaret. Så därifrån valde vi att åka mot Ottenby och runt till Grönhögens gästhamn.
005.JPG
007.JPG
Där stannade vi en natt och sen åkte vi till Kårehamn efter att ha handlat i Färjestaden. Det var ingen trängsel nånstans :D skööönt. Såg inga orkidéer men tussilago och andra vårblommor, sädesärlor fanns det och svalor.
Nu blir det ingen husbil förrän på söndag denna veckan och då blir det en vecka ute, vi ska fira valborg i Åhus det är vad vi har planerat än så länge.
021.JPG
027.JPG
003.JPG
016.JPG
Nu blev det ingen fångst men frisk luft i alla fall.
:bye::bye: Eva

Kommentarer

Skönt första resan gick bra. Så fina bilder du lagt ut. Vi är ju ute och åker lite nu eftersom Frank är sjukskriven. Tar en dag itaget. Hoppas Ni får en fin Valborg. Kramiz
 

Blogginlägg information

Författare
murphy
Visningar
288
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från murphy

Dela detta inlägg

Toppen