• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Då var det fredag igen

åh där satt ja å vänta........ visst är det så men jag väntar inte på nån jänta utan på att det ska bli kväll så jag får göra första natten av två, med andra ord låt fredag och lördag gå snabbt. Söndag morgon när jag går av så är jag ledig 7 nätter, dessa nätter ska tillbringas i "murphy". Vi ska ju fira valborg och första maj tillsammans med min syster och hennes sambo i Åhus sen åker vi därifrån på torsdan till Helsingborg och stannar där till söndag. Ska bli kul att se hur äldsta dottern med familj har det i sitt nya hem, de flyttade ju ifrån Motala vid årsskiftet och det har inte blivit av att besöka dom ännu på grund av jobb, sjuka barn och de har själva varit sjuka så nu blir det kul att träffas. Allt detta tjat om väder och hur det ska bli, herregud det finns ju regnkläder även att jag kan hålla med om att allt blir trevligare om det är sol och värme. Man kan ju inte få allt man vill ha men inte får man låta lite regn och blåst hindra sej från att utnyttja mobila huset :wink:. Så denna dagen går till att packa kläder, hänga på cyklarna, fylla upp vattentanken och när det är gjort ska jag gå på Bomässan som börjar idag, sen är det lagcup i speedway både i dag och i morgon så även maken har sysselsättning när jag ska sova.
Nu är det dags att sätta igång med sysslorna så det blir söndag morgon snabbt :D.
Ha en bra helg alla :bye::bye: Eva

Kommentarer

Ja det är skönt att det är fredag även om du måste jobba två nätter. Jag längtar till tisdag då vi drar iväg med hjulhuset. Ska runda vänern har vi tänkt oss. Hälsa på vänner i Mellerud bl.a. har inte spikat rutten helt utan gör nattstopp när vi känner för det. Nu har vi varit hemma sen påsk så det ska verkligen bli skönt att komma ut lite. Veckan efter blir det troligtvis en resa till västkusten. Ska hjälpa mamma med lite fönsterputs och nya gardiner.Nu har vi en härlig tid framför oss vi som älskar husbils livet. Trevlig resa önskar jag er.
kram Gunilla :bye::msn_sun::bye::msn_sun:
 
önskar er detsamma, trevlig resa och Vänern runt är fint. Vi har en fiskecamping som vi gillar och brukar stanna på när vi ska till husbilslandet , Baggeryd heter den (tror jag) de har vedeldad bastu och härliga klippor. Ha en bra resa :bye::msn_sun:Eva
 
Vi hade en underbar resa runt Vänern. I Karlstad träffade vi Monica & Rolf samt Bettan & Uffe mycket trevligt och god mat som Monica fixade. Sen åkte vi till Säffle , Åmål stannade 2 dagar i Mellerud. Träffade våra vänner där. Vi var sen hos HBK vännerna Eva & Stig ,dom bodde i ett härligt hus utanför Falköping. Ja vi är verkligen nöjda. Nu blir det tre dagars arbete sen västkusten.
Kram Gunilla
 

Blogginlägg information

Författare
murphy
Visningar
354
Kommentarer
5
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från murphy

Dela detta inlägg

Toppen