• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Då är vi hemma från Forsvik.

Vi beslutade att vi skulle åka till Forsvik redan på torsdag kväll.För att få en bra plats i och med att mycket folk skulle komma på helgen.Tji fick vi! det var så gott som fullt när vi kom ner fast vi fick en jättebra plats och sjöutsikt.Så vi ringde vår kompis som också skulle komma men inte fören fredag eftermiddag.Han fattade beslutet att åka på kvällen,så dom kom i väg kl 22.00 och var framme hos oss omkring 23.30.Även han är HBK:are.Så det vart en Whisky inne hos oss innan det var dags för sängen.

Fredagen var det mycket förberedelser och hjulångaren var redan utdragen.Med andra ord färdig för sjösättning.Och husbilar var det bara flera och flera.

Lördagen var väl inte vädret på topp,lite små kallt och solen var bara framme i bland.Nu vet vi inte hur mycket folk det var en del säger 12000 andra säger 5000.....Gick rykten om att en del hellre plankade in en betalade 100 kronor.Lite lustig inställning om det skulle vara sant.Så var det dags att stoppa ner ångaren i vattnet.Gick väl smidigt dom första minuterna men sen fastnade eller gick lite snett.Så då fick dom ta hjälp av en dykare som kollade under hur det såg ut.Sen så drog en båt loss ångaren sen så låg den i vattnet..

vi har mött många från HBK plus andra personer också.Det kom in en herre och presenterade sig men kommer inte i håg vad han hette.Tror han kallades Soliden ute på sidan.Även personer från Vadstena som ville byta bil med oss,har aldrig sett dom så vart rätt förvånad när dom sa att det kom från Vadstena. Sen när vi kommer hem och kör in i stan så ser vi dom som vi aldrig har sett förrut.

Och i dag är det dags för hemfärd.Greven Linus och jag gick en sväng på förmiddagen.Tittade en sista gång på fartyget och pratade med Magnus och Agneta.Sen vart det att slappa och sitta ute en stund ock mysa.Så gjorde Greven maten och jag diskade.Vi hann även med en pratstund med Happy innan dom for vidare till örebro.Vi åkte in till Karlsborg på vägen hem sen stannade vi vid Hammarsbron och tömmde toaletten.Och nu är vi hemma och vi kommer vara hemma nästa helg.Det är ju skolavslutningar och vätternrundan då....................

//Åse:spinny::spinny:

Kommentarer

Blogginlägg information

Författare
F.d. 12156
Visningar
247
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen