• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Andra söndagen i

advent och snön vräker ner det är minusgrader och skumt ute trots att klockan bara är strax före ett på dan. Snön som kommer nu kan räcka sen tycker jag och ligga över jul och nyår och sen får det gärna bli vår direkt i januari :twitcy:. Tänk om det blev så, önska kan man ju alltid göra, eller hur!

Zebbe tycker varken bu eller bä om snön bara han får rusa av sej en stund utomhus några gånger om dan så är han nöjd och belåten. Idag hann vi precis med en kvart i snön innan det började snöa och då skulle jag försöka få lite kort på honom men det var inte lätt ska jag erkänna. Så skärpan lämnar väl en del övrigt att önska.
006.JPG
013.JPG
016.JPG

Men roligt har han och sen är det lugnt ett par timmar då han mer eller mindre sover.

Kommentarer

Ja nu har vi fått snö så det räcker. Total kaos råder på vägarna runt om. Vi gick ut och skottade men fick ge upp efter hälften det var tung snö med höga drivor. Kanske ska fundera på en snöslunga till gubben i julklapp ? I morgon ska jag träffa läkaren är nu på bättrings vägen men tre veckors helvete har satt sina spår. Blir nog att vara hemma en vecka till från jobbet. Bältrosen består nu av sårskorpor så den är inte så svår längre. Inte trodde jag att bältros kunde göra så här ont. Värken i mjälten är också mer uthärdlig så nu vänder det säkert. Har ju som tur är långledigt i jul hela 18 dagar så då ska jag återhämta mej. Tittar ut genom fönstret nu visst är det vackert ändå bara allt inte kommit under en dag. Försöker lägga in några bilder hoppas det lyckas kram till er alla bloggare.
 

Blogginlägg information

Författare
murphy
Visningar
269
Kommentarer
2
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från murphy

Dela detta inlägg

Toppen