• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

2009 - inget oskrivet blad!

Hängde upp nya köksalmanackan och upptäckte stt den var redan halvfull, hmm! Agne med tre matcher samt träning två ggr/veckan hela januari, jag har redan sex möten bokade och vad gäller de fem födelsedagarna inom familjen får vi prioritera yngsta barnbarnets ettårsdag!

Idag är det bortamatch mot Karlsbyheden, där det var - 23 grader igår - och risk för inställd match! Det blev många telefonsamtal igårkväll innan man hittade en "reservplan" :) och alla var nöjda och glada. Flicklaget får ju inte spela under - 17 gr och damlaget inte under - 20 gr (tror jag).

Och hallen är en byggarbetsplats igen - äntligen nytt golv!! Såg ett snyggt gummigolv med runt präglat mönster på nåt inredningprogram - kostade 729:-/m2.
Men vi hittade ett liknande plastgolv för 59:-/kvm istället, najs. Just nu ligger det ut sig eftersom det fick bucklor när det var lindat runt en papprulle under hemtransporten. Men imorgon limmas det på plats!

Hittills har det varit ett bra år!

/elisabeth

Kommentarer

F
Hej som gammal golvläggare är jag inte säker på att limmet håler ner bucklorna var beredd med tyngder medan limmet härdar
mvh deicer
 
F
Tack!

Jag har redan lagt på mina tyngsta böcker på bucklorna - Agne får ta sig igenom en hinderbana när han kommer hem från bandyresan! Om jag hade haft någon fön skulle jag använt den för att mjuka upp plasten lite. Så kallad kvinnlig list?

Detta var väl nackdelen med en så pass tunt golv som vi trodde skulle vara lättare att lägga. Hmm, aldrig får man en dans på rosor!

/elisabeth
 
Om du går utan skor på det nya golvet, ska du vara glad över att livet inte är en dans på rosor.
Calle
 
F
Ha ha Calle - och limmet ligger under golvet som tur är!

Men buckligt blev det - fick ta till ännu mera kvinnlig list och husmorsknep, brödkaveln fick komma till heders. Alltså inte på gubben utan på golvet!

Förresten är Agne glad att han får gå till jobbet i morgon och ta igen sig lite. Och ha bandyträning i morgon kväll - med två nya tjejer!!!

/elisabeth
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 15719
Visningar
360
Kommentarer
4
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen