• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Årets Finlandsresa

Förra helgen passade vi på att göra vår årliga Finlandsresa, för att hälsa på Brittas föräldrar och övrig släkt i Österbotten. På grund av långhelg, gick det utan att förbruka en massa semesterdagar.

IMG_1879-kopia.jpg

Vi brukar åka med Finnlink på grund av att de erbjuder det bästa alternativet med husbilen, 7 meter. Totalt pris 2852 kronor tur och retur. För att vinna lite tid åkte vi nattbåten på ditresan, vilken kostade 1866 kronor inklusive hytt. Tillbakaresan var en dagtur utan hytt och kostade 986 kronor. Det lägre priset för dagturen innefattar en rabatt på 20% för returresa.
På båda resorna erhöll vi dessutom rabatt genom CC 5% natt o 10% dag. I priserna ingår en rejäl sjöfrukost och en 3 rätters middag med 4 olika rätter att välja på i båda riktningarna samt gratis elanslutning för bilen.
Absolut ingen lyxbåt men helt ok. och maten är enkel men god. Vi brukar alltid boka hytt även på dagturerna, men denna gången testade vi hur det var att åka utan den bekvämligheten. Då resan är ganska lång och det blir många timmar att fördriva ombord kan jag rekomendera att ni bokar daghytt, priset ca 180 kronor minus rabatter är överkomligt, för lyxen att få ta en tupplur och en dusch mitt på dagen.
Det är ju en helt annan sak om man gör sin första resa över östersjön och vill passa på att njuta av den vackra skärgården, som sakta glider förbi större delen av resan.

Besök gärna min Fotoblogg där det även finns sidor om husbilslivet Lennart Nilsson

Lennart

Kommentarer

H
Priset verkar väldigt rimligt tycker jag. Själv åkte jag en dagkryssning till Mariehamn i söndags med Viking Line från Kapellskär och såg dessa båtar i hamnen.

fru hianders/Inger
 

Blogginlägg information

Författare
Lennart
Visningar
338
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Lennart

Dela detta inlägg

Toppen