• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Äntligen hemma!

Jo, nu var nio dagars olidlig väntan över. Det var en av de segaste veckorna på länge. Igår fick vi äntligen hämta hem vår första husbil.
Vaknade med ett ryck kl. 04.30 och genast dök tanken upp i mitt huvud: idag var den stora dagen. Sedan var det omöjlig att somna om, så det var lika bra att gå tidigare till jobbet. Skulle ju inte vara hos firman förrän kl. två.
Spännade var ordet. Här har man gått och köpt en bil som kostade mer än dubbelt så mycket som vårt hus på sjuttiotalet. Utan provkörning!
Man kollade allt annat, men självaste fordonet fick inte så mycket uppmärksamhet. Bara att det fanns en kraftfull dieselmotor för framdriften.
Formaliteterna var snart avklarade och sedan satt man avvinkad i förarsätet med motorn spinnade. Kom iväg ganska elegant tycker jag. Men jag har ju kört det mesta med hjul, allt från mobilkran till växellok, så den delen var inget som oroade mig.
Körningen blev en mycket trevligare upplevelse än väntat. Skönt med lite högre säte än vanligt, motorn kändes pigg&stark, inte så vindkänslig som jag trott. Inga problem att hänga med rusningstrafiken i Göteborg eller på 45an hemåt. Himla kul helt enkelt.
Blev nästan lite besviken när vi redan var hemma efter 12 mil. Men det finns lite att fixa med. Först gå igenom alla skrymslen och vrår i lugn och ro. Ny TV/DVD installerades så nu är väl det viktigaste gjort?
Kanske blir en liten premiärtur i helgen. Hur var det nu man skulle göra för att fylla vatten, starta värmen, få igång kylskåpet m.m. m.m... Ja, det är mycket nytt på en gång för oss. Fick en massa tjocka manualer, så det ska nog lösa sig. Kvällslektyr för flera veckor finns...

Kommentarer

GRATTIS !

Lycka till med erat nya "beroende" nu är ni nog också fast,
finns inget bättre än husbilslivet.

/Yvonne
 
:applaus:Grattis och ta det bara lugnt och ha teloefonen för att ringa en vän om nåt inte funkar som det ska. Vi ringde firman tre gånger på premiärturen, allt går inte att läsa sej till alltid. Ha en bra helg :bye: Eva Janne och Murphy
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 55355
Visningar
301
Kommentarer
3
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen