Vänner!

Så har då vårvintern (den femte årstiden) tagit fart här i Norrbotten. När detta skrivs har vi hela 9 plusgrader inte illa i denna landsända. Det är inte utan att man nu vill börja åka ut med husbilen men till påsk så ställs den på igen.....härligt.

Ja, vi har nu levt med coronan i ett år och att det skulle hålla på så här länge trodde väl ingen. Det här har ju som ni vet påverkat oss i klubben också med inställd Årsmötesträff och Årsmöte 2020, men vår plan var ju då att vi skulle genomföra det på ordinarie tid i år. Men tyvärr, som det ser ut nu så kan vi inte genomföra detta under kristi himmelfärdshelgen som brukligt är. Därför har nu styrelsen beslutat att vi skjuter på detta med förhoppningen att vaccineringen har kommit så långt att restriktionerna lättas upp.

Ny tidpunkt blir därför den 26-29 augusti för Årsmötesträffen samt Årsmöte på lördagen den 28 augusti. Vi hoppas nu innerligt att vi kan träffas igen under dessa dagar.

Mer detaljerad information kommer att läggas ut under HBK Information i närtid.

Det är ändå tur i dessa tider att husbilen även nu är en perfekt reskamrat där man kan hålla sig lite för sig själv som vi norrbottningar ändå gör ;)

Håll i och håll ut så hoppas vi på lättnader till sommaren.

/Leif