Vänner!

Så har då Påsken förflutit med en härlig ledighet. Vi passade på att göra vårens första utflykt med husbilen. Vi startade med att köra till Jukkasjärvi för att kolla in Ishotellet en fantastisk upplevelse det kan verkligen rekommenderas. Därefter körde vi en tur till Sundsvall för att hälsa på vår dotter och sen vände vi kosan norrut mot Umeå för att där träffa vår son med sambo, härligt att träffas om än på avstånd då vi inte träffats IRL sen i julas.

Ja nu börjar väl de flesta av er att ta fram sina husbilar för ännu ett härligt husbilsår, ett fantastiskt sätt att resa på vilket år som helst men även ett bra sätt resa på detta dryga coronaår. Nu hoppas vi på att vaccineringen tar fart så att vi kan börja umgås på ett mer normalt sätt, men till dess håll ut och håll i.

Vi i klubben ligger inte på latsidan i år heller, och nu kan vi presentera ett nytt samarbete med mySafety Försäkringar som kommer att gynna er medlemmar. Den första förmånen är att alla gamla och nya medlemmar kommer att erhålla en personlig nyckelbricka helt gratis, så att ni slipper oroa er för borttappade nycklar. Detta lanseras den 14 april, och ni hittar information om hur ni beställer brickan under förmåner.

Det kommer mera… Fler erbjudanden från mySafety och deras systerbolag SBM Försäkring kommer under maj och juni, så håll ögonen öppna!

Med förhoppning om en härlig husbilsvår!

/Leif