Vänner!

Så har då semestern passerat och man är tillbaka på jobbet igen. Det blev ganska många mil körda och många övernattningar i husbilen trots eller kanske tack vare att vi "bara" åkte runt i delar av Sverige. det finns så mycket oupptäckt och fantastisk att se i vårt eget land. Man upptäcker även saker som man inte kollat in i sitt eget närområde.

Trots detta konstiga år med dom begränsningar det innebär så arbetar vi oförtrutet vidare med att utveckla och förfina vårt forum. Just nu håller vi på med bland annat att fixa till några delar av våra husbilsplatser. Av dom medlemmar som jag trots allt mött och hört av i olika sammanhang så känns det som att det vi gjort med våra husbilsplatser uppskattas och det är roligt, det arbete vi gör ska ju komma er medlemmar tillgodo.

Vi har även börjat att titta på kommande möjliga platser att genomföra våra årsmötesträffar på. Glädjande nog så finns det många bra kandidater. Vi hoppas naturligtvis att Årsmötesträffen nästa år går att genomföra som planerat i maj.

Vi har under året genomfört ett fysiskt styrelsemöte i slutet på januari, men efter det har vi endast genomfört telefonmöten på grund av den rådande pandemin. Men glädjande nog lyckades vi genomföra ett fysiskt styrelsemöte den 5 september med "coronarestriktioner" ibland måste man träffas för att få till mer djupa diskussioner. Det var riktigt trevligt att kunna träffas och se varandra i ögonen om än på corona avstånd. Mycket av fokuset på mötet var framåtsyftande och vi planerar i alla fall än så länge för ett "normalår" 2021, men endast tiden kan utvisa vad som händer i pandemins spår.

Hoppas att ni trots allt har de bra därute och att ni har kunnat och även kan åka runt med era husbilar, bättre "karantän" än husbilen är svår att hitta.

Jag önskar er alla en härlig och krispig höst :)

/Leif