Jag håller på med lite researching till nästa bok "Lilla Frankrikeboka" och då förflyttades jag plötsligt från Loiredalens slott till en vinsida som beskrev en märklig smakkombination som jag inte vill undanhålla er.
Gewürztraminer, en druva som ger ett vin som jag verkligen gillar, passar bra till matjessillen på midsommar enligt denne vinskribent. Förutsättningen är att man byter ut gräddfilen mot brynt smör!
Ett barbari utan like kan det tyckas och närmast ett helgerån riktat mot den svenskaste av all mat, åtminstone midsommarmat.
Visst, men har någon provat??
Jappe
Gewürztraminer, en druva som ger ett vin som jag verkligen gillar, passar bra till matjessillen på midsommar enligt denne vinskribent. Förutsättningen är att man byter ut gräddfilen mot brynt smör!
Ett barbari utan like kan det tyckas och närmast ett helgerån riktat mot den svenskaste av all mat, åtminstone midsommarmat.
Visst, men har någon provat??
Jappe