Streetview som app

Sjöberg

HBK Webb
Admin medlem
Inlägg
11.940
Kommun
Västerås
HBK-Nr
7228
Sv: Streetview som app

Jepp, streetview är en trevlig app och man kan klara av tex Kungsleden helt utan skavsår: https://www.google.com/maps/@68.360...4!1sRD2Mf1tlewROpotNQV72zw!2e0!7i13312!8i6656

Dags att ta tag i det här igen, jag var rejält på gång i somras och tillverkade bubblor som jag laddade upp till googlemaps, sen ändrade google förutsättningarna helt och jag har inte hämtat mig riktigt efter det.

mvh jocke
 

Sjöberg

HBK Webb
Admin medlem
Inlägg
11.940
Kommun
Västerås
HBK-Nr
7228
Sv: Streetview som app

Första riktiga testen med Street view som app är genomförd nu, att göra bilden är inte så svårt men man kan nog uppfattas som egendomlig om någon ser en... :D

Uppladdning till Google maps fungerar som jag vill, konspiratoriska människor kanske tycker annat:

Screenshot_2015-11-08-13-09-49.png

Tre bilder har jag laddat upp idag, det står att det tar en stund och det gör det, en av mina bilder kan jag hitta redan nu i google maps men länken till den fungerar inte riktigt som den ska, de andra två kan jag inte hitta alls ännu men defintionen av "en stund" är ju en aning diffus.
I somras när jag körde systemet med appen google camera och använde sidan man fick vid wiew google maps så tog det flera dagar innan bilderna var granskade, godkända och slutligen publicerade.

Länk som kanske fungerar: https://goo.gl/maps/JZ5v1ZauweF2

Sysselsättningen ser åter ut att vara räddad när jag är ute med husbilen. :)

mvh jocke
 
Toppen