Strömmingsfiske

Eila & Ingemar

FD HBK Medlem
Inlägg
73
Kommun
Skinnskatteberg
HBK-Nr
913
Sv: Strömmingsfiske

Man kan säga "glädjedödare", om en 68åring nån mer gång i livet skulle få en strömming på kroken anser jag inte det vara livshotande. Däremot kan resan till och från fisket vara betydligt farligare.
Skriver inte här ofta, läser alt mer sällan. När det händer finns alltid någon med en väldigt negativ inställnin som får luft. Och det märkliga är att det oftast är samma personer som har åsikter. Säger inte att dom alltid är fel, men många ggr "kapar man tyckare som jag" vid fotknölarna.
.
 
F

F.d. 25463

Guest
Sv: Strömmingsfiske

Idag fanns det gott om strömming i Bråviken.
Fiskade från land nära Kolmården enligt tips tidigare i tråden.
Mvh Pelle
 

Missen

HBK Medlem
Inlägg
9
Kommun
Västervik
HBK-Nr
13498
Sv: Strömmingsfiske

Strömmingen ska frysas in tillsammans med vatten så håller den sig längre.hörde på radion att man kan skölja Strömmingen ordentligt och sedan frysa in den helt orensad. Provade det förra året och det fungerade utmärkt dessutom var fisken mer lättrensad när den varit frusen
först
 

Willy

HBK Medlem
Inlägg
105
Kommun
Karlshamn
HBK-Nr
164
Sv: Strömmingsfiske

Ja, de fick sill men de stora sillstimmen kommer snart. Då blir det fullt med folk på östra piren. Det är på östra piren det ofta står husbilar. Mycket fin utsikt mot Kastellet och hamninloppet. Bor själv bara 10 minuters promenad därifrån.
/Willy
 
Senast ändrad:
Toppen