• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Skäggmes

Chippen

HBK Medlem
Inlägg
1.593
Kommun
Södertälje
HBK-Nr
12955
Sv: Skäggmes

Jättefin..

Vi får besök några ggr varje vinter av en kungsfågeln, det är lycka.

En gång i tiden hittade min bror och jag en död havsörn, tyvärr visste vi inte dödsorsaken. Vi visste inte om vi skulle ta den med oss direkt eller låta den vara, vi lät den ligga orörd. På den tiden tror jag dom var väldigt sällsynta.

Det var långt ut i havsbandet, det fanns inte mobiltelefoner på den tiden så när vi kom i land ringde vi polisen. Dom bad oss hämta den vilket vi inte var sugna på då vi var trötta efter helgens fiske, våra kostnader för drivmedlet skulle dom betala eftersom det både skulle gå snabbare och billigare än för dom att skicka ut en båt så bad dom verkligen oss! Det tog ca25 minuter med nästan fullfart att komma till platsen igen, båten toppade 42knop.

Hur som helst, vi fick ingen ersättning hemskickad för vårt drivmedel och det var det värt! Det gör att vi 32år senare fortfarande pratar om den där havsörnen och drivmedlet. Det avslutas alltid med ett skratt.
 
Toppen