Matbeställning till Årsmötesträffen 2018
Sista beställningsdag 3 maj
I år är det Kils Golfrestaurang och Karin Sohl som står för maten alla dagarna. Restaurangen vann priset som Sveriges bästa Golfrestaurang för några år sedan.
Torsdag 10 maj
Alternativ 1:
Kycklingfilé med mangochutney-creme, potatissallad/pastasallad och grönsallad. 140 kr/portion.
Alternativ 2.
Laxfilé med romsås, citron, pastasallad/potatissallad och grönsallad. 140 kr/portion.
Fredag 11 maj
Tjälknöl med potatisgratäng, gelé, portvinsås och fräsch grönsallad. 140 kr/portion.
Lördag 12 maj
Fläskfilé i pepparsås med bacon, champinjoner, syltlök och haricoverts, ugnsrostad potatis och grillad tomat och blandad grönsallad. 140 kr/portion.
Beställer gör ni genom att klicka på denna länk: Matbeställning
Betala efter beställning in det totala måltidsbeloppet på
Bankgiro 706-2342
Glöm inte att skriva ditt medlemsnummer.
Smaklig måltid önskar
Styrelsen genom Åke Andersson, HBK 549, Frankia
Sista beställningsdag 3 maj
I år är det Kils Golfrestaurang och Karin Sohl som står för maten alla dagarna. Restaurangen vann priset som Sveriges bästa Golfrestaurang för några år sedan.
Torsdag 10 maj
Alternativ 1:
Kycklingfilé med mangochutney-creme, potatissallad/pastasallad och grönsallad. 140 kr/portion.
Alternativ 2.
Laxfilé med romsås, citron, pastasallad/potatissallad och grönsallad. 140 kr/portion.
Fredag 11 maj
Tjälknöl med potatisgratäng, gelé, portvinsås och fräsch grönsallad. 140 kr/portion.
Lördag 12 maj
Fläskfilé i pepparsås med bacon, champinjoner, syltlök och haricoverts, ugnsrostad potatis och grillad tomat och blandad grönsallad. 140 kr/portion.
Beställer gör ni genom att klicka på denna länk: Matbeställning
Betala efter beställning in det totala måltidsbeloppet på
Bankgiro 706-2342
Glöm inte att skriva ditt medlemsnummer.
Smaklig måltid önskar
Styrelsen genom Åke Andersson, HBK 549, Frankia