H
hianders
Guest
Vill gärna dela med mig av två följande goda sillrecept.
FRUSEN SILL
3 dl grädde - vispas
1 1/2 dl majonnäs
1/2 dl dill - finhackas
3 1/2 dl purjolök - fint skuren
4 msk rökt kaviar
1 tsk svartpeppar ca
1 burk (200 gr) matjesill - finfördelad
Blanda alla ingredienser i den vispade grädden. Häll upp smeten i en form och frys. Tag fram 30-45 min innan den skall ätas. Garnera med kokt ägg i skivor och svart kaviar, tomater och gurka. Serveras med kokt potatis.
Mums!
SHERRY SILL
4 matjesfiléer i bitar (2 brk?)
2 msk hackad lök, röd/vanlig
1 msk hackad dill
2 msk ättiksprit
2 msk olja
2 dl tomatjuice
Ca 1/2 dl sherry
svartpeppar
1 dl socker
Görs med fördel ett par dagar innan så att den hinner dra till sig lite smak.
Också mums!

fru hianders/Inger
som önskar alla en trevlig midsommar, whereeveryouare!
FRUSEN SILL
3 dl grädde - vispas
1 1/2 dl majonnäs
1/2 dl dill - finhackas
3 1/2 dl purjolök - fint skuren
4 msk rökt kaviar
1 tsk svartpeppar ca
1 burk (200 gr) matjesill - finfördelad
Blanda alla ingredienser i den vispade grädden. Häll upp smeten i en form och frys. Tag fram 30-45 min innan den skall ätas. Garnera med kokt ägg i skivor och svart kaviar, tomater och gurka. Serveras med kokt potatis.
Mums!
SHERRY SILL
4 matjesfiléer i bitar (2 brk?)
2 msk hackad lök, röd/vanlig
1 msk hackad dill
2 msk ättiksprit
2 msk olja
2 dl tomatjuice
Ca 1/2 dl sherry
svartpeppar
1 dl socker
Görs med fördel ett par dagar innan så att den hinner dra till sig lite smak.
Också mums!

fru hianders/Inger
som önskar alla en trevlig midsommar, whereeveryouare!
Senast redigerad av en moderator: