Sörängsdressing
Med denna bakgrund WANTED! Steinbachsalladdressingrecept
5 msk Olivolja Extra Virgin
200 g Crème fraîche
200 g Smetana
200 g Vispgrädde
250 g Filmjölk
3 msk Vinäger
2 små påsar Knorrs Dressing Mix ”Örtagård”
2 msk Dill
1 msk Gräslök
Citronsaft efter smak
Salt efter smak
Peppar efter smak
Lämplig sallad i dessa proportioner
Några blad Isbergssallad
2 dessertskedar Pustasallad (på burk)
1 st Tomat
1 riven Morot
3 cm Gurka
½ Rödlök
Anpassat efter:
Elsbeth Manns salladsdressing på Gasthof Zum Mühlengrund, Rinnweg 11, 3615* Burghaun Steinbach, Tel.:06652-2142, och dit är det knappast någon omväg om man vill undvika Hasselbackarna.
Latitude: 50°43'45.43"Norr Longitude: 9°44'23.71"Ost
5 Eßl. Olivenöl ( Bertolli Extra Vergine Gentile)
200g Schmand
200g Saure Sahne
200 g Schlagsahne
250g Milch
3 Eßl. Surol 7-Kräuter-Essig von Kühne
40g Salat Krönung - Gartenkräuter von Knorr
Salz nach Geschmack
1 Eßl. Schnittlauch
2 Eßl. Dill
g= Gramm
Eßl. = Esslöffel
Med denna bakgrund WANTED! Steinbachsalladdressingrecept
5 msk Olivolja Extra Virgin
200 g Crème fraîche
200 g Smetana
200 g Vispgrädde
250 g Filmjölk
3 msk Vinäger
2 små påsar Knorrs Dressing Mix ”Örtagård”
2 msk Dill
1 msk Gräslök
Citronsaft efter smak
Salt efter smak
Peppar efter smak
Lämplig sallad i dessa proportioner
Några blad Isbergssallad
2 dessertskedar Pustasallad (på burk)
1 st Tomat
1 riven Morot
3 cm Gurka
½ Rödlök
Anpassat efter:
Elsbeth Manns salladsdressing på Gasthof Zum Mühlengrund, Rinnweg 11, 3615* Burghaun Steinbach, Tel.:06652-2142, och dit är det knappast någon omväg om man vill undvika Hasselbackarna.
Latitude: 50°43'45.43"Norr Longitude: 9°44'23.71"Ost
5 Eßl. Olivenöl ( Bertolli Extra Vergine Gentile)
200g Schmand
200g Saure Sahne
200 g Schlagsahne
250g Milch
3 Eßl. Surol 7-Kräuter-Essig von Kühne
40g Salat Krönung - Gartenkräuter von Knorr
Salz nach Geschmack
1 Eßl. Schnittlauch
2 Eßl. Dill
g= Gramm
Eßl. = Esslöffel
Senast ändrad: