På tal om mat

Roddan

HBK Medlem
Inlägg
131
Kommun
Norrköping
HBK-Nr
12159
Vi var på smakrike på Gotland och åt ryggbiff för 350 kr det var gott och en väldigt trevlig servitör/säljare. Det enda man kan tycka är att vi skulle behövt ett förstoringsglas för att se maten på tallriken ??
 

Bennsan

HBK Medlem
Inlägg
5.329
Kommun
Vänersborg
HBK-Nr
12368
Sv: På tal om mat

Om man äter kött på restaurang i Sverige så är det en vanlig företeelse att man får minimal köttbit. Vad det beror på kan man fundera på. Detta är en av flera orsaker till att vi väljer att inte semestra i Sverige. En svensk wienerschnitsel är inte i närheten av en tysk eller österikisk dito som dessutom är billigare. Restaurangmomsen sänkt men några prisförändringar har man inte sett till.

Bennie:)
 

EPersson

HBK Medlem
Inlägg
1.569
Kommun
Eskilstuna
HBK-Nr
11890
Sv: På tal om mat

Ju finare o dyrare desto mindre på tallriken! Det är ju välkänt.
Så är man hungrig och ute efter att bli mätt väljer jag oftast bort vita dukar o fashion.
Detta gäller tyvärr inte bara i Sverige...
 
Toppen