• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

orginal dekor

F

F.d. 15777

Guest
Hej!
Är det någon här på forumet som vet var man kan köpa nya
bokstäver och stripes till en Weinsberg meteor?
De har blivit så hemskt bleka :)
Mvh Anneli och Nancy
 

Master

HBK Medlem
Inlägg
768
Kommun
Motala
HBK-Nr
134
Sv: orginal dekor

För flera år sedan så lackade man om min framdörr som hade originaldekor. Det gick inte att få tag på originaldekoren. Lackfirman kontaktade ett företag som sysslade med bildekor. Man tog ett foto på den andra dörrens dekor och gjorde sedan en ny dekor efter detta. Resultatet blev perfekt.

Kenneth
 

Jaktfalken

FD HBK Medlem
Inlägg
1.626
Kommun
Linköping
HBK-Nr
3326
Sv: orginal dekor

Gå in till en som jobbar med reklam på bilar och bussar så gör dom nya så det blir snyggt igen. Gjorde min till Frankia så folk trodde att bilen var uttag nyligen. Pris 1.000:- och montering kan du göra själv med spatel i plast eller lån av tillverkaren. Om du vill så kan jag höra med min kontakt.
 

Jaktfalken

FD HBK Medlem
Inlägg
1.626
Kommun
Linköping
HBK-Nr
3326
Sv: orginal dekor

Som sagt Du är från Motala och det är dom jag tänker på Design o dekor Ljungberg och Bååth bra folk det som kan sitt yrke.
 
Toppen