Låt White Guide följa med på Sverigeresan

Tommy Dynér

HBK Redaktör
Inlägg
8.907
Kommun
Söderhamn
HBK-Nr
3853
Medlemskap
2021
081D9D9D-5060-455C-B1E4-AF97B762D2EE.jpeg

Det är säkert inte bara vi som varit villrådiga när vi kommit till en ny plats, hungriga, men okunniga på vad ortens restauranger har att erbjuda. Ibland har man haft tur och avnjutit en god lunch, men nästan lika ofta har det varit en besvikelse.

White Guide presenterar Sverigesommar 2021, den digitala guiden till smakupplevelser och gastronomiska äventyr i hela landet. Här guidas nyfikna gäster till sommarens bästa krogar, barer och caféer. Guiden kompletteras dagligen med tips, recensioner, nyheter, långläsning, listor och svep på olika sommarteman.

Här tipsas om de bästa sommarkrogarna, -barerna och -caféerna – kompletterade med listor och svep på teman som takbarer, saltstänkta krogar, vingårdar, taprooms, och caféer vid vandringsleder.

Inför en planerad tur med husbilen bjuder innehållet även på långläsning om sommarens till exempel glasstrender, svenska ostron och pet nat (ofiltrerat mousserande vin) med mera. Kan vara en bra förberedelse inför resan.

– Vi vill uppmuntra semesterfirare att upptäcka lokala smakupplevelser och stötta restauranger i hela landet, såväl i storstan som på landsbygden. Sverige har ett måltidsutbud i världsklass som växer, från nya gårdsrestauranger till sommarkrogar på mästarklassnivå – och kreativiteten och kvaliteten i upplevelserna är hög trots alla utmaningar just nu, säger Joanna Sundström, vd för White Guide Global AB

Numera har vi White Guide som ett bokmärke i ”paddan” som konsulteras vid varje besök på en ny plats och restaurangmåltid planeras.

Här hittar du sidan med sökfunktionen för lokala rekommendationer : White Guide
 

Stefanswede

HBK Medlem
Inlägg
289
Kommun
Upplands Väsby
HBK-Nr
27014
Medlemskap
2021
Tack för tipset Tommy! precis så är det, man letar efter trevligt matställe för en trevlig upplevelse med god mat och gärna med ett gott glas vin, och alltför ofta är det svårt att hitta det där rätta och man hamnar då istället på den där restaurangen med ägare utan dom rätta ambitionerna och som endast är ute efter att tjäna pengar :(
 
Toppen