• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Lättade restriktioner välkomnas av campingbranschen

Los Suecos

HBK Redaktör
Inlägg
7.155
Kommun
Vannsätter - Altea
HBK-Nr
3853
Det har varit en tuff och orolig start på säsongen för campingbranschen, men när de nya reserestriktionerna presenterades den 4 juni började bokningarna strömma in. Trycket på t.ex. Destination Gotlands bokningssajt blev så hård att sajten kollapsade första dagen. Vi håller tummarna att det blir en bra säsong trots allt.


TommyD
 

Los Suecos

HBK Redaktör
Inlägg
7.155
Kommun
Vannsätter - Altea
HBK-Nr
3853
Trots att bokningsfrekvensen de senaste 2 veckor legat på 25% över vad som är normalt den här tiden på året, förutser branschen ett sämre resultat den här säsongen än de tidigare rekordsäsongerna för svensk camping.
— Även om bokningarna kommit igång kommer det inte bli något rekordår nu. Man kommer ha ett fortsatt underskott på gäster. Juli månad är under en normalsommar fullbelagd och det kan ju inte bli mer än fullt, säger Peter Jansson chef för SCR.


TommyD
 
Toppen