• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Jovisst blir det husvagns- och husbilsmässa i år också!

Tommy Dynér

HBK Medlem
Inlägg
9.045
Kommun
Söderhamn-Altea
HBK-Nr
3853
Medlemskap
2024
B31293AE-0FFC-4DB5-B8F7-5EB4C8577C98.jpeg
KABE-koncernen väljer att arrangera sin egen husvagns- och husbilsmässa på Elmia i Jönköping i september, när den traditionella stora mässan ställs in på grund av pandemin.

— Vi vet att är många som blev besvikna när Elmia tvingades ställa in sin populära husvagns- och husbilsmässa för andra året i rad. Därför känns det väldigt roligt att kunna inbjuda till KABE-koncernens egen mässa, där vi visar alla nyheter från våra varumärken KABE, Adria, Sun Living, Affinity och KAMA Fritid, säger Alf Ekström, som är VD och koncernchef på KABE Group.

123 fordon och intressanta nyheter
Mässan hålls i Elmias hall A den 4-12 september. Sammanlagt kommer 123 fritidsfordon från KABE, Adria, Sun Living och Affinity 2022 att visas för besökarna. Däribland några riktigt intressanta nyheter, avslöjar Alf Ekström. Dessutom visar KAMA Fritid tillbehör, vilka man även kan beställa direkt och få levererade på plats under dagen.

Alf hoppas att alla nya och gamla campingentusiaster tar tillfället i akt och gör ett besök på mässan. Förutom en unik möjlighet att se KABE-koncernens stora utbud, så är mässan också tänkt att vara en mötesplats där man kan träffas och ha trevligt.
- Vi vidtar alla åtgärder för att erbjuda en trygg och säker upplevelse, med extra stora ytor mellan fordonen i utställningshallen och särskilda trängselvärdar som ser till att avstånden hålls. Besökarna får skanna sina biljetter själva och vi har stationer med handsprit och munskydd.

Mässcamping
Genomförandet beror naturligtvis på hur smittläget och restriktionerna ser ut i september, men i dagsläget pekar allt på att mässan ska kunna arrangeras enligt planeringen, menar Alf Ekström.
Precis som vid den traditionella Elmia-mässan avser KABE-koncernen att anordna en mässcamping på det stora fältet utanför utställningshallarna. Campingen hanteras av Caravan Club och ställplats bokas separat.

- Vi vill att det ska kännas familjärt, folkligt och gemytligt. Ett tillfälle där man kan passa på att träffa nya och gamla vänner och trivas tillsammans på vår mässcamping. Det kommer också bli musikunderhållning och försäljning av mat och dryck kvällstid inne på mässcampingen.

Biljetter till både mässan och mäscampingen bokas via Tickster. Det är fri mässentré, med en bokningsavgift på 30 kronor per bokning. Ställplats utan el kostar 150 kronor per dygn.
- Vi hälsar alla välkomna till Sveriges största (och enda!) husvagns- och husbilsmässa 2021!

Mer information om mässan finns på kabe.se/elmia2021

4DFCB9A0-469F-4A72-A351-6228D1A2DC52.png

Tommy
 
Toppen