Hej!
Söndags middagen blev ej färdig igår, så vi åt den ikväll. Köttet skulle koka 3timmar!
Enda gången man äter kokt potatis hos min frus familj i Piemonte, är till "Bollito e patate con salsa verde" = kokt kalvkött med potatis o grön sås. Såsens huvud ingredienser är hackad bladpersilja, en massa vitlök, ströbröd, olivolja sen kommer jag inte ihåg mer, den vi åt ikväll hade vi köpt i somras i Italien. Egentligen brukar vi bara äta bollito till Jul i Italien.
Och ett glas Dolcetto till,
Buona serata!
Anders
Söndags middagen blev ej färdig igår, så vi åt den ikväll. Köttet skulle koka 3timmar!
Enda gången man äter kokt potatis hos min frus familj i Piemonte, är till "Bollito e patate con salsa verde" = kokt kalvkött med potatis o grön sås. Såsens huvud ingredienser är hackad bladpersilja, en massa vitlök, ströbröd, olivolja sen kommer jag inte ihåg mer, den vi åt ikväll hade vi köpt i somras i Italien. Egentligen brukar vi bara äta bollito till Jul i Italien.
Och ett glas Dolcetto till,
Buona serata!
Anders