Husbilar på Youtube

JonasS

HBK Medlem
Inlägg
1.502
Kommun
Växjö
HBK-Nr
9235
Har sett många fabriksvisningar på youtube och då särskilt de amerikanska och inte blivit särskilt imponerad. Det har blandats friskt med trä och andra material i skalet och det känns inte som det skulle hålla så många år i svenskt klimat. Därför är roligt att se den här filmen där Morelo verkar tänka ett steg längre än andra hur man ska få en bil fukttålig.

 

Knut

HBK Webb
Admin medlem
Inlägg
18.296
Kommun
Australien
HBK-Nr
994
Kjenner igjen meg fra mine besøk hos N+B I Polch og deres konstruksjoner fra 1994 Flair. Sandwich paneler med extrudert polystyren kjerne og alu plater, vakumpresset under limingen. Fiberglass som isolasjon mellom alu og stål. Egenprodusert tilpasset innredning. Rundt 2000 kom Concorde med samme løsning.
 

JonasS

HBK Medlem
Inlägg
1.502
Kommun
Växjö
HBK-Nr
9235
Första? genomgången av nya California XL 600. En del nya lösningar och annat intressant men den lär väl kosta en del. Tyvärr med tysk speaker.
 

Avarage

HBK Medlem
Inlägg
1.441
Kommun
Mölndal
HBK-Nr
9269
Säljaren verkar stressed. Försöker säga så många ord han bara kan på så kort tid som möjligt, i tron att det påverkar en köpare...hur?

Nej, aningen lugnare tempo och reducera detaljerna så blir det nog bättre.

// Niklas
 

JonasS

HBK Medlem
Inlägg
1.502
Kommun
Växjö
HBK-Nr
9235
Uppfinnarjocke åker 5hjuling! Bl a. använda solceller att tillverka vätgas, samla regnvatten från taket, centraldammsugare, destilleringsapparat osv.

Apparaten som sitter på utsidan av bilen vad är det? Två stora kondensatorer och något som ständigt roterar.

 
Toppen