• Vill du prova på "Ett måste i varje husbil"? Klicka på "Husbilsplatser" i den blå menyraden.
    Våra demo-husbilsplatser finns i Göteborgs Norra Skärgård
    Mer information om programmet, klicka här.

Here navigation

Bengt & Gunni

HBK Medlem
Inlägg
138
Kommun
Norrköping
HBK-Nr
2511
Jag har använt Here navigationsapp på en iPad under en tid,och tycker att den fungerar riktigt bra.Ska man ha hela europa tar den mycket minne så jag har plockat ut dom områden jag behöver.Nu ser jag att det finns kartuppdateringar men om jag markerar uppdatera alla kartor så upphör uppdateringen efter 1%.Fungerade bra att uppdatera på min iPhone men där har jag bara sverigekartan.Ska man behöva avinstallera och ladda hem igen?
Bengt
 

knarrevik

HBK Medlem
Inlägg
17.715
Kommun
Lysekil
HBK-Nr
3172
Kan det bero på att Tysklands och Frankrikes kartor är på drygt 1,2 GB och tar tid att ladda ned?
 

knarrevik

HBK Medlem
Inlägg
17.715
Kommun
Lysekil
HBK-Nr
3172
Jag laddade ned de nya kartorna till Here och även om det går långsamt funkade det bra.
Det är kanske onödigt att ladda ned halva Europa varje gång kartorna uppdateras så nu nöjer jag mig med Sverige och laddar ned övriga länders kartor endast vid behov.
Appen funkar bra i sin enkelhet men har inte alla inställningar och funktioner som betalapparna. Garmin slutar med sin Navigon kanske beroende på att gratisapparna blir allt bättre?
 

Bengt & Gunni

HBK Medlem
Inlägg
138
Kommun
Norrköping
HBK-Nr
2511
Jag har laddat ner delar av Tyskland o Frankrike.Appen tar totalt 2,87 GB.Har idag provat att ta bort alla kartor o ladda ner på nytt.Kvarstår markering om uppdatering.Men när jag trycker uppdatera alla kartor upphör uppdateringen efter 1%.Kan det ha nån betydelse att jag inte uppdaterat min Ipad till iOS11?Jag har avstått från det eftersom det verkar som man då inte kan använda iGO Primo.Vill helst ha den kvar eftersom
den trots avsaknad av uppdateringar fungerar väldigt bra.
 
Toppen