Hej från ny medlem

Tuula & Bertil

HBK Medlem
Inlägg
281
Kommun
Säter
HBK-Nr
14546
Sv: Hej från ny medlem

Välkommen säger vi också. Vi har heller inte varit med så länger här. Men trivs och läser en hel del. Vi köpte vår husbil i februari i år och har hunnit vara ute lite i den. Vi trivs som fisken i vattnet med detta liv.
Vi har haft husvagn i många år och har stått på Solleröns camping. Där har vi trivts med många fina vänner.
Men livet måste gå vidare och man kan inte stagnera, så därför denna bil, som vi kommer att tillbringa många dagar och nätter i.
:yes::music-icon:
 
F

F.d. 2621

Guest
Sv: Hej från ny medlem

Ja, så "går drevet" i känd stil - man har en utsedd strykpojke, som kanske någon gång har vågat säga sin mening, som inte fallit i god jord, och som kanske uppväckt avundsjuka eller annan lika osund känsla hos andra och, om man känner sig vara nära de styrandes inre krets, så enas man i att ge sig på syndaren. Och inte dåligt heller - då kan det gå hett till och det gjorde det i denna tråd också minsann! Inte alls trevligt att läsa sådant!

Men, det var ju trevligt att denne "intresserade" var sååå intresserad, att HEN tog steget och blev medlem med ny husbil i vår så väl sammansvetsade och stora skara MEDLEMMAR. Visst ska en sådan hälsas välkommen, men inte på bekostnad av att man ger sig på en annan!
 

Gunillas Kenth

HBK Medlem
Inlägg
7.641
Kommun
Hässleholm
HBK-Nr
3925
Sv: Hej från ny medlem

Lugn och fin Flat Mates, det kommer att bli rätt till slut. Du har väl hört ramsan:

Det var en gång en pojke, som inte ville gå till skolan.
Då gick hans mamma till riset och sa:
Snälla ris, slå pojken, för han vill inte gå till skolan.
Nej, sa riset.

Då gick mamma till elden och sa:
Snälla eld, bränn riset, för riset vill inte slå pojken och pojken vill inte gå till skolan.
Nej, sa elden.

Då gick mamma till vattnet och sa:
Snälla vatten, släck elden. För elden vill inte bränna riset och riset vill inte slå pojken, och pojken vill inte gå till skolan.
Nej, sa vattnet.

Då gick mamma till oxen och sa:
Snälla oxe, drick upp vattnet. För vattnet vill inte släcka elden och elden vill inte bränna riset och riset vill inte slå pojken och pojken vill inte gå till skolan.
Nej, sa oxen.

Då gick mamman till slaktarn och sa:
Snälla slaktare, slakta oxen. För oxen vill inte dricka vattnet och vattnet vill inte släcka elden och elden vill inte bränna riset och riset vill inte slå pojken och pojken vill inte gå till skolan.
Nej, sa slaktarn.

Då gick mamma till repet och sa:
Snälla rep, bind slaktaren. För slaktarn vill inte slakta oxen och oxen vill inte dricka vattnet och vattnet vill inte släcka elden och elden vill inte bränna riset och riset vill inte slå pojken och pojken vill inte gå till skolan.
Nej, sa repet.

Då gick mamman till råttan och sa:
Snälla råtta, gnag av repet. För repet vill inte binda slaktarn och slaktarn vill inte slakta oxen och oxen vill inte dricka vattnet och vattnet vill inte släcka elden och elden vill inte bränna riset och riset vill inte slå pojken och pojken vill inte gå till skolan.
Nej, sa råttan.

Då gick mamma till katten och sa:
Snälla katt, ät upp råttan. För råttan vill inte gnaga av repet och repet vill inte binda slaktarn och slaktarn vill inte slakta oxen och oxen vill inte dricka vattnet och vattnet vill inte släcka elden och elden vill inte bränna riset och riset vill inte slå pojken och pojken vill inte gå till skolan.
JA!!! sa katten.

Och katten på råttan och råttan på repet och repet på slaktarn och slaktarn på oxen och oxen på vattnet och vattnet på elden och elden på riset och riset på pojken och pojken till skolan!

(puh)
 
Toppen