Forsbergs Fritidscenter har beslutat att inte närvara på Elmia Husvagn Husbil 2021

Tommy Dynér

HBK Redaktör
Inlägg
8.113
Kommun
Vannsätter - Altea
HBK-Nr
3853
Medlemskap
2021
Fick just det här pressmeddelandet från Forsbergs Fritidscenter.

Som en av mässans största utställare, har vi gemensamt med de varumärken som är representerade i vår monter, beslutat att inte delta på Elmia Husvagn Husbil 2021.
Beslutet är taget med hänsyn till våra medarbetare och kunder då vi inte ser att det är ansvarfullt att i läget som råder genomföra en mässa. Osäkerheten kring pandemins utveckling är fortsatt stor.

Elmia Husvagn Husbil är ett uppskattat och välarrangerat event men i år kommer vi istället att utveckla föregående års succé på samtliga våra 7 center. I samarbete med våra 8 husbil- och husvagnsmärken kommer vi att fylla våra hallar med ett stort utbud av 2022 modeller och på bästa sätt möta den stora efterfrågan som finns på våra produkter på hemmaplan istället.
Vi fortsätter naturligtvis att anpassa vårt arbetssätt och göra allt för att våra kunder och personal ska känna sig säkra hos oss. Höstens event kommer likt föregående år att löpa över en längre tid så att vi på så vis sprider vi ut besökarantalet och undviker trängsel.

Jonas Karlsson, VD Forsbergs Fritidscenter


Vilket jag tolkar som att Hobby, Frankia, Concorde och Niesmann, som Forsbergs är svensk distributör för, inte kommer att vara representerade på ELMIA Husvagn Husbil 2021. Vad gäller Sunlight och Pilote husbilar samt Hobby och Polar husvagnar som Forsbergs är återförsäljare för, återstår att se.

Tommy
 
Senast ändrad:
Toppen