Onslow's dagbok III - 2010

Tråd startad i 'Damernas' av F.d. 15719, 22 Mars 2010.

 1. F.d. 15719

  F.d. 15719 Guest

  Bländande blänk och smältande snö ger en förhoppning om en ny säsong!

  Vi har börjat med inventering och rustning, lite nyinköp och funderingar om praktiska lösningar. Samt förslag på resmål ... två middagar och ett bröllop!

  Vi har köpt solskyddsgardiner till takfönstren, som förresten ska bytas ut, de är repiga och otäta. TV-arm ska monteras på hallväggen så vi kan kolla både från sovrummet och uteplatsen. Och DVDn i gästrummet får följa med oss ut i sommar, så jag slipper titta på fotboll en regnig dag när maken är ute och fiskar. Ja det har hänt .... senast på Gålö.

  Igår tvättade Agne de rosa heltäckningsmattorna som ligger där fram och kunde rensa ut fem nävar grus i maskinens avlopp. Och det var bara förra årets skörd ...! Ska vi ha skoförbud i kupén eller såna där blåa plasttossor från landstinget?

  Den mest uppseendeväckande inredningsdetaljen för i år är väl ändå min flummiga vas ... hittad på båtmässan och blomster från IKEA!

  Vi är på gång ...

  /elisabeth

  vinter 2010.jpg
   
 2. Boxer

  Boxer Guest

  Sv: Onslow's dagbok III - 2010

  Härligt att ni är på gång, jag har saknat dina välskrivna och roliga berättelser.
   
  hianders, JanneEkan och onslow gillar detta.
 3. F.d. 5106

  F.d. 5106 Guest

  Sv: Onslow's dagbok III - 2010

  Ja, Härligt, insämmer med föregående talare :p
  Och i år blir det en till på vägarna, och nästan lika :rolleyes:

  Får hem denna på fredag :p

  onslow.jpg
   
  Senast redigerad av en moderator: 22 Juni 2010
  bror.axelson, onslow, hianders och 1 annan gillar detta.
 4. F.d. 15719

  F.d. 15719 Guest

  Sv: Onslow's dagbok III - 2010

  Det går sakta i år .. för mycket annat att göra och inget vidare väder!

  Nu är det i alla fall nya lister runt bakfönstret - ni vet där det var såna svåra fuktskador.

  Hallväggen är omtapetserad (se bild) och nu ska den vridbara hyllan för TV upp där - det blir vidvinkel i år - går nu att kolla från uteplats, lounge, salong/sovrum! Samt att vi ska ta med en dvd-spelare!

  Årets kaffetermos är inköpt .. den blev turkos i 70-talsdesign, ännu ett loppisfynd.

  Men det roligaste är ändå att mina döttrar kom hem från England och hade hittat en sån Flamingo Hotel skylt till oss i en kuriosabod där! Och vi har ju redan hittat en i presentaffär i Älvkarleby! Så den ena hänger numera på sovrumsdörren!

  /elisabeth :wink:
   

  Bifogade filer:

  Jappe, Knausen 4425, Rimagy och 6 andra gillar detta.
 5. Zero

  Zero HBK Medlem

  Inlägg:
  1,237
  Kommun:
  Ekerö
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  3061
  Sv: Onslow's dagbok III - 2010

  Kul att ONSLOW är still going. :) Det är alltid roande att läsa dina humoristiska och jordnära reportage, Elisabeth. Sidan behöver en riktig Chevareporter.
  //Åke
   
 6. F.d. 15719

  F.d. 15719 Guest

  Sv: Onslow's dagbok III - 2010

  Vi har inlett säsongen med två helger på Gålö där vi hittade gamla goda HBK-kamrater. Det känns som när man åkte till landet på sommarlovet och började umgås med sina sommarkompisar i granngården igen.

  Jag har följt tråden om sidenhanddukar och insåg att våra badlakan tog mycket plats i garderoben och användes kanske inte så mycket, varför jag införskaffade nya mindre i sammetsfrotté med stjärnmotiv. Färg? Jodå det blev en turkos och en svart hi hi!

  Men ... igår kom Agne hem med underbara badlakan i just velourkvalitet 90 x 180 cm, och mönstrade ett i turkos och ett i rosa. Tack chefen *sucka*

  Vi ska klä in förvaringslådorna under sofforna med tyg så det känns fräschare att använda dem som linneskåp. Det kanske t o m finns wunderbaum med lavendeldoft att lägga på de bakre hjulhusen? :wink:

  Veckans projekt är en kökshylla ovanför fönstret, vi hittade en rejäl i gott skick på loppis för 30 spänn. Den är nu tillsågad och befinner sig på lackeringsverkstaden för 7 lager av det eminenta båtlacket Epifanes!

  Där ska jag nu ställa mina fina metallicburkar med kaffe o tea samt en burk Bullens pilsnerkorv, sen får vi se vad som platsar! Nya loppisfynd att hitta!

  TV-tittande från sängen fungerar och det går även att stänga av sovrummet genom att öppna skafferi och garderobsdörrarna (!) när en av oss inte vill höra speedway! Begränsade ytor ger nya lösningar!

  Trevlig midsommar!!

  /elisabeth
   
  hianders, bror.axelson, Jappe och 5 andra gillar detta.
 7. F.d. 5106

  F.d. 5106 Guest

  Sv: Onslow's dagbok III - 2010

  Onslow var i Nusnäs i går , sammtidigt som jag fick åka till Falun med ett reservhjul till en annan husbussåkare som råkat illa ut..:eek:, jag fick höra det när jag kom hem i gårkväll..
  Och min "MYO" som ville träffa Onslow :eek: Bättre lycka nästa gång !
   

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.