Rensa, rensa och rensa lite till...

Inne i mars och nu är det inte långt kvar till premiärturen som blir i påskhelgen. Camping är bokad och ställplats. Det ser vi framemot och det är mycket som skall fixas och trixas med, vi har bytt bil i år och det innebär en hel del förändringar. Just nu är den väldigt tom och vi får tänka, vad tar vi med oss från den gamle? Vi upptäcker att vi har ganska mycket som vi kan rensa bort. Efter att haft bil i flera år har vi fått både rutin och erfarenheter. Det känns skönt. Men jag känner att vi lär oss nya saker hela tiden och vi delar gärna med oss till dem som vill.

Köket känns mindre i den ” nya” bilen och det innebär att vi behöver inte allt som vi haft tidigare. Det som vi rensar bort får gå till loppis. Jag vet att det är en del som lämnar sånt på campingar. Men jag kan liksom inte med och göra det.

Äntligen får vi långsängar, det skall bli så bra. Tidigare har vi haft en Queenbädd, två + hund blir trångt. Nu blir det helbra.

Garaget är mycket större nu och min man har huvudbry hur han skall få fason på det och hitta smarta lösningar. Vi har googlat mycket på ” andras” lösningar, det är bra att få idéer.

Det måste sitta fast och inte kana runt, det måste vara lätt att hitta och vara organiserat. Det blir säkert lådor på olika sätt. Har du en ide som du vill dela med dig får du gärna höra av dig.

Vi har ganska mycket snö fortfarande och jag hoppas verkligen att det hinner tina bort.

Det är härligt att längta...

D7D99E4C-B724-48DE-A563-F388C24D8D02.jpeg
67F02BBA-07C3-4909-9A5E-6CFA10CBCB63.jpeg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Team Zip
Visningar
245
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Team Zip

Dela detta inlägg

Toppen