Långholmens husbilscamping är en centralt belägen husbilscamping som är öppen mellan maj och september. Här finns 77 platser för husbilar, inga husvagnar.

Bokning
Platserna måste förbokas och kostar 320 kr/dygn exklusive el. El kostar 30 kr/dygn

Faciliteter
Receptionen är öppen mellan kl 08.00 och 21.00 Det går bra att beställa nybakat bröd och man kan köpa glass.

Dusch och toaletter; väldigt enkelt, man fyller på ett kort med valfri summa och kortet köper man i receptionen. 4 minuter räcker gott och väl för att tvätta håret och ta en dusch. Lagom stora hytter.

Sopsortering; det finns soptunnor utplacerade för både brännbart och flaskor.

Påfyllning av vatten, tömning av vatten och latrin sker vid servicehuset där toaletter, duschar och diskmöjligheter finns. Diskning sker utomhus. Varmvatten får man genom att trycka på en knapp, bra och miljövänligt. Att diska ute sommartid är mysigt men det kanske inte hade varit lika om det hade regnat.

Läs och följ gärna vår blogg. Långholmens husbilscamping

Kommentarer

Vi har också sett folk som pissat från bron ner på husbilarna, det var 2 år sedan. Riktigt tråkigt. För övrigt är det en relativt central camping. Inte den mysigaste campingen, men ändå.
 
Inte alls trevligt med sådana upplevelser alls. Kanske inte den mysigaste miljön men centrala ställplaser är det. Ska man ha mysigare så är helt klart First Camp City Stockholm och First Camp Ställplats Stockholm ett trevligare alternativ. First Camp City-Stockholm - First Camp
 

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
254
Kommentarer
3
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen