Efter att ha monterar både backkamera och solcellspaket inför säsongen 2019 så var det dags för en "testhelg" där både nytta och nöje skulle hinnas med, med andra ord så skulle husbilen kontrolleras att den var redo för säsongen men vi skulle även umgås med några vänner sen många år bakåt som har husvagnar.

Resan blev inte särskilt lång ca: 7 mil bara från Uppsala till Östa Camping, det var första gången vi var på Östa Camping och intrycket var att det är en liten trevlig camping med överkomliga priser samt helt ok faciliteter. Det som överraskade mig var hur fantastiskt fint närområdet var med vacker natur och fantastiska stränder samt vatten runtom m.m.

Efter en helg på Östa Camping så kan jag rekommendera denna lilla camping samt närområdet runtomkring, jag bifogar några foton jag tog under vår helg där.

När det kommer till vår gamla husbil så fungerade allt perfekt både i solsken och regn så den känns nu redo för vårat första riktiga campingår med husbil, vi har haft husvagn i ca: 12 år innan så det ska bli riktigt spännande och intressant att börja åka runt med husbil istället.

Jag kommer fortsätta skriva blogg om våra resor vi gör framöver, vet inte om någon kommer läsa men lite kul att "skriva av sig" så att säga...

Ha det bäst och trevlig sommar!

Kommentarer

Blogginlägg information

Författare
Steffeson
Visningar
1.355
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Steffeson

Dela detta inlägg

Toppen