Familerelax på Bjursås Ski Center

I samarbete med Bjursås Ski Center

Efter par dagars uteaktiviteter är det dags för ett besök i familjerelaxen som man kan förboka i 1 tim och 45 minuter, det finns plats för 25 personer. Eller så kan man boka relaxen för privata sällskap i max 2 timmar som vi har gjort. Som en härlig avslutning på vår vistelse på Bjuårsås Ski Center.

Man går in på bottenplanet under värdshuset Bäverhyddan. Här ställer man av sig skorna och går in på dam- respektive herravdelningen. Det finns tre duschar och en toalett. Därefter går man ut i en korridor förbi bastun och in på relaxavdelningen. Det finns ett antal sittgrupper där man kan slå sig ner och vila mellan baden.

Det var lite spännande att se vad de minsta skulle tycka men de njöt av att bada både i inomhusdelen av poolen och bubbelpoolen inomhus. Och självklart har de haft sällskap av vuxna hela tiden då ingen av dem kan simma ännu.

Vi vuxna har förstås provat alla bad, favoriten är bubbelpoolen ute och den djupare delen av poolen. Lite besvärligt bara att passera under den tunga duken om man inte dyker förstås eller går upp och ut genom dörren.

Nyfiken på mer, kolla då Familjerelax

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
510
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen