Det händer inte mig

Det händer inte mig
2020-11-01
Sedan en tid tillbaka har fokus legat på annat håll än kontinuerlig uppdatering av bloggen. Vi har inte gjort några resor den senaste veckan och det dröjer ytterligare innan vi är ute på vägarna igen.
Som jag tidigare skrivit har jag sedan en tid haft en knöl på halsen, vilket föranledde besök på vårdcentralen i början av september. Därefter gick allt väldigt fort enligt standardiserat vårdförlopp med prover, fler prover och ett första besök hos cancerteamet på öron-, näs- och halsmottagningen, USÖ som stöttat mig och min familj hela den här tiden.

IMG_1800.JPG

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
180
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Gott och blandat

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen