Är cykel och häst framtiden?

Politikerna snackar om att förbjuda dieselbilar i städerna i framtiden när nu framtiden inträffar, framtiden har redan nåt Tyskland, de ligger i framkanten, men hur blir framtiden, det vet ingen. Många spåmän som tittar i sin miljövänliga kristallkula tror bensin & diesel kommer att kosta minst 22 kr, eller mer i framtiden. Undras om de är lika duktiga på att spå som meteorologerna för de har inte alltid många rätt, kanske, fel på sumpen de tittar i. I framtiden är det inte meningen vi skall åka någonstans överhuvudtaget, vem sa att Berlinmuren var riven.

Plötsligt är klimatet det enda som gäller, vi skall betala för allt vi släpper ut, när blir det skatt på det vi "skiter" ut när vi går på toa. Eller räknas detta inte in i utsläppsrätterna. Man kanske kan bli rik genom att sälja lite utsläppsrätter från familjen. Alla i den gröna rörelsen kastar sig på gräsmattan en gång om dagen, och doppar ner näsan i gräsmattan för att insupa doften av gräs och jord. Halleluja

Vi räddar inte bara jorden enligt politikerna och spåmännen, vi låser också in våra barn i sina länder eftersom ingen kan åka någonstans utan en cykel eller häst. Då kan vi klara oss på Svenska eftersom vi inte behöver lära oss språk, vi har nämligen i framtiden ingen nytta av språken, vi kommer ingen stans. Får väl skaffa en tandemcykel som är batteridriven, så hustrun och jag kommer någon stans. Nu delar regeringen ut subventionerade elcyklar, som vi alla bidragit med när vi betalar in vår skatt, någon måste haft en grön tråd felkopplad i hjärnan. Nu väntar jag bara på ”Stanna hemma i Sverige bidraget” det är ett bidrag man kan söka om man låter bli lämna landet. Det är ett miljövänligt bidrag.

Små gröna män har man hört talas om de invaderade Krim för ett tag sedan, inte brydde de sig om miljön, de var inte av det rätta virket. För de riktiga gröna männen är miljön nummer ett, sedan finns inget, det är tomt.

Snart är elcykeln och häst framtiden, inga körlektioner för bil längre utan i framtiden gäller rid och cykellektioner

God natt jord nu skall jag sätta mej under en korkek och lukta på blommorna, vi ses i grönsakslandet.

Skärmklipp.JPG

Blogginlägg information

Författare
Lassej
Visningar
621
Kommentarer
5
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Lassej

Dela detta inlägg

Toppen