F
F.d. 53078
Guest
Juan Nortes Curryräkor
Ingredienter
1 paprika röd/gul/grön
1-2 Gula lökar
Några champiñoner 2-3 beroende på storlek o smak
2 vilöksklyftor
jordnötter
färsk riven kokos
Kokosmjölk 1/2 liter kokas av 4-5 kokos eller kan köpas på burk.
Grön Curry
2 cayen peppar
lite salt
Gott om råa räkor dom blir godast om man kokar dom i kokoset annars går det nog med Svenska Smögenräkor.
Kom ihåg att allt inte har samma koktid löken skall förstekas
Grönsaker skall alltid vara halvråa för att behålla sina vitaminer och smak.
Räkorna läggs i sist dessa blir färdiga fort sedan krymper dom till små sega bitar 3 minuter blir lagom.
Används kokta smögenräkor skall dom bara blandas i efteråt.
1 paprika röd/gul/grön
1-2 Gula lökar
Några champiñoner 2-3 beroende på storlek o smak
2 vilöksklyftor
jordnötter
färsk riven kokos
Kokosmjölk 1/2 liter kokas av 4-5 kokos eller kan köpas på burk.
Grön Curry
2 cayen peppar
lite salt
Gott om råa räkor dom blir godast om man kokar dom i kokoset annars går det nog med Svenska Smögenräkor.
Kom ihåg att allt inte har samma koktid löken skall förstekas
Grönsaker skall alltid vara halvråa för att behålla sina vitaminer och smak.
Räkorna läggs i sist dessa blir färdiga fort sedan krymper dom till små sega bitar 3 minuter blir lagom.
Används kokta smögenräkor skall dom bara blandas i efteråt.