• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2025.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.
    OBS! På förekommen anledning: Om du inte loggat in och är HBK-Medlem och inte betalt årsavgiften för 2025 så kan dina rabatter och förlängd reseförsäkring upphöra att gälla.

Hemester i Dalhalla

Husbil på botten.jpg


Vilken häftig syn man möts av när man når krönet på vägen och man ser botten på det gamla kalkbrottet med scenen och det turkosfärgade vattnet, och dit ner ska vi med husbilen på Hemester i Dalhalla.

img_5010-1024x768.jpg
img_5036-1024x768.jpg
20210522_132520.jpg


Martina Larsson som är marknadskoordinator på Dalhalla berättar om anläggningen och visar oss backstage. Ett område dit normalt inte vanliga besökare har tillträde, men nu är ju inget normalt så därför är hela detta område öppet för besökare under de speciella hemestertillfällena.

Restaurangen.jpg


Det finns så mycket intressant att se och timmarna fullkomligt rusar fram och plötsligt är det dags att gå till restaurangen för kvällens höjdpunkt.
Vi ska få avnjuta en 3-rätters middag som är komponerad av Samuel Stålhandske, Dalhallas Food & Beverage Manager som gör en sista koll innan det är dags att tända ljusen och hälsa gästerna välkomna till bords.

20210522_175245.jpg
20210522_174022.jpg

Förrätt​

Pankofriterad pilgrimsmussla serveras med en sallad på picklad rättika, betor, vit sparris samt löjrom från Kalix och saffransrouille. Till detta dricker vi Matys Sauvignon Blanc utifrån det vinpaket som Dalhallas sommelier sammanställt.

20210522_185824.jpg
20210522_184133.jpg


Huvudrätt​

Hängmörad lågtempererad ryggbiff serveras med ankleverterrine, tryfflad blomkålspuré, svartrot- och hasselnötsemulsion, ostronskivling, primörer samt portvinssås. Vinet är Torres Gran Coronas Cabernet Sauvignon Reserva.

20210522_195341.jpg
20210522_193333.jpg


Efterrätt​

Chokladterrine smaksatt med kaffe- och kokoslikör samt kaffepannacotta med vit chocklad serveras med lakritsmaräng, havtorncurd, nötkrokant samt sorbet. Till det serverades ett glas Torres Floralis Moscatel Oro.

Samuel och Sanna.jpg


Stort TACK Samuel och Sanna för en fantastisk Hemestermiddag i Dalhalla!

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
F.d. 59419
Visningar
963
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Gott och blandat

Dela detta inlägg

Toppen