R
Ruth o Bosse 1
Guest
För 4 personer
4 hårdkokta ägg
8 ansjovisfileer
1 liten gul lök
1 msk finskuren gräslök
1 msk finklippt dill
1 äggula
1 tsk dijongsenap
1 krm malen vitpeppar
4 halvor avokado
sallad
Till dekoration
Skivad röd eller gul lök
1. Skala och hacka löken fint. Klipp dill och skär gräslöken smått. Hacka äggen. Skär ansjovis i mindre bitar. Blanda samman alla ingredienser i en bunke och vänd försiktigt ned en rå äggula. Krydda med peppar och senap.
2. Lägg en salladsbädd och en halv avokado på fyra assietter och fördela gubbröran ovanpå. Dekorera med skivad lök.
4 hårdkokta ägg
8 ansjovisfileer
1 liten gul lök
1 msk finskuren gräslök
1 msk finklippt dill
1 äggula
1 tsk dijongsenap
1 krm malen vitpeppar
4 halvor avokado
sallad
Till dekoration
Skivad röd eller gul lök
1. Skala och hacka löken fint. Klipp dill och skär gräslöken smått. Hacka äggen. Skär ansjovis i mindre bitar. Blanda samman alla ingredienser i en bunke och vänd försiktigt ned en rå äggula. Krydda med peppar och senap.
2. Lägg en salladsbädd och en halv avokado på fyra assietter och fördela gubbröran ovanpå. Dekorera med skivad lök.