Toa Tömning or not??

F

F.d. 30593

Guest
hallooo tjejer Jag har en fråga ! Tycker ni att det är rättvist att det är jag damen som ska tömma bajs burken???Bläää stakars mig.. Tjiling från Milo 71
 

Bennsan

HBK Medlem
Inlägg
5.326
Kommun
Vänersborg
HBK-Nr
12368
Sv: Toa Tömning or not??

Varför stackars dig? Vi lever väl i ett samhälle där män & kvinnor absolut vara jämställda. Jag är övertygad om att din make eller pojkvän hjälper till att bädda, diska etc. Hur skulle du gjort om du varit ensam & haft husvagn?:D

Bennie
 

Gunnar

HBK Hedersmedlem
Admin medlem
Inlägg
15.921
Kommun
Malmö
HBK-Nr
5
Sv: Toa Tömning or not??

Jag har mött flera damer som tömt toakasetter och då jag pratat med dem så förklarade de att "gubben" säger att han äcklas och inte tål odören.

Den ursäkten har inte gått hem hos oss, så det är jag som tömmer och tankar. :)
 

Knut

HBK Webb
Admin medlem
Inlägg
18.287
Kommun
Australien
HBK-Nr
994
Sv: Toa Tömning or not??

Jeg kan ikke si hvilken strandparkering i Australia det er filmet ved, men har sett et par slike "dump points" hvor tømmingen skjer direkte på toppen av en lagringstank som tømmes av en slamsugebil. Det kan stinke noe helt hinsides i perioder, og metangassen er ganske stinn. Noe uvanlig med dette stedet er at det er mer enn en tank.

Skiltet om forbud mot bruk av åpen flamme er absolutt på sin plass - metangassen er eksplosiv. Ofte er det en tømmested for gråvatn i andre enden av parkeringen med totalforbud mot tømming om det er brukt kjemikalier, dette tømmepunkt går direkte i et biologisk rensnings oppsett og infiltrering dypt i sanden.

Antrekk "borders & thongs" er standard (badeshorts og flip-flopper), for strandløver. Og cityboys med bøttevis av "godlukt" tåler ikke naturlige lukter, en del brekker seg om det ligger litt halvråtten tang i vannkanten.
 

Marianne & Ranko

HBK Medlem
Inlägg
4.669
Kommun
Göteborg
HBK-Nr
12537
Sv: Toa Tömning or not??

Det här var troligen det värsta jag sett på länge. Mr Been ligger i lä med hästlängder...

En sak kan jag rekommendera känsliga personer och det är att inte se videon alldeles för tidigt på morgonen. Jag såg detta runt kl. 06:00 med upptäckt att jag kanske inte alls är så "tuff" som jag trodde. Fick kväljningar efter halva visningen och åkte till jobbet med en stor "klump" i magen. Nu på kvällen var det lite lättare så jag kunde se även själva slutet på viden. F.. va bra Ludde, en verklighetsbaserad videoskildring, eloge från mig! Tack alla ni kvinnor som är betydligt tuffare än många av oss macho-karlar!
 
Toppen