Om appen Fiatcamper

Stefanswede

HBK Medlem
Inlägg
84
Kommun
Upplands Väsby
HBK-Nr
27014
Är det någon annan än jag som inte kommer in i appen Fiatcamper? Jag får endast en länk till www.fiatcamper.com som jag inte kommer förbi. Väl där uppmanas man att registrera sin profil på ett socialt nätverk. Där tog mitt intresse tvärt slut.
Hej,

Ja jag märkte det också, antar att dom lagt ned appen och vill att man skall skapa ett konto www.fiatcamper.com sidan istället, men du kan även registrera dig utan en profil på socialt nätverk såg jag!

upload_2018-6-11_20-34-55.png

/Stefan
 

Knut

HBK Webb
Admin medlem
Inlägg
18.282
Kommun
Australien
HBK-Nr
994
En slik registrering er kun et hjelpemiddel slik at de fleste ikke behøver å taste inn alle feltene selv :D Ofte må en til slutt legge på et eget løsenord (eller fortsette å benytte pålogging gjennom det sosiale media en har benyttet første gangen).
 

Jokin

HBK Medlem
Inlägg
940
Kommun
Borlänge
HBK-Nr
6254
Det jag absolut inte vill är att på något sätt koppla ihop appar eller hemsidor med Facebook. Jag har ett Facebookkonto som jag försöker hålla så isolerat som möjligt, allt för att de inte ska alltför lätt ska kunna lagra uppgifter om mig. Jag inser att jag förmodligen kommer att misslyckas i det mesta, men vill i alla fall göra vad jag kan.
 

Knut

HBK Webb
Admin medlem
Inlägg
18.282
Kommun
Australien
HBK-Nr
994
@Jokin jeg har full forståelse for det og velger ofte selv reserve løsningen med å taste inn den info de forlanger. Men jeg har restriktet den public profil som kan leses ved slike kall - og fjerner de koblinger som ikke er aktuelle lenger.
 
Toppen